BRED PIT SE OD IZGUBLJENE BITKE S ANĐELINOM TEŠI POKLONOM OD 40 MILIONA: Častio sebe nečim ekskluzivnim, a evo šta je u pitanju
Foto: Profimedia

ŠIROKO

BRED PIT SE OD IZGUBLJENE BITKE S ANĐELINOM TEŠI POKLONOM OD 40 MILIONA: Častio sebe nečim ekskluzivnim, a evo šta je u pitanju

Pop kultura -

Holivudski glumac Bred Pit opet je kupio nekretninu. Ovog puta je izdvojio čak 40 miliona dolara za istorijsku kuću D. L. Džejmsa, poznatu kao "Seaward", koja gleda na zapanjujuću središnju obalu Kalifornije. Nekretnina se smatra najskupljom ikada prodatom na tom području. Meštani su oduševljeni što imaju još jednu poznatu osobu u svojoj sredini, pogotovo nakon što je kultna nekretnina godinama bila prazna.

Pit je veliki obožavatelj domova u starinskom stilu, što bi mogao da bude razlog zašto je kupio ovu nekretninu sagrađenu 1918. godine. Poznato kao D.L. Džejms Haus, imanje je dizajnirao arhitekta iz 20. veka, Čarls Samner Grin. Projektovao ga je na zemljištu u vlasništvu ozloglašenog pisca Danijela Luisa Džejmsa, koji je napisao "Famous All Over Town".

Bred Pit
foto: GOOGLE / Planet / Profimedia

Od 1999. godine u vlasništvu je Searock-a, društva s ograničenom odgovornošću povezanog s pokojnim finansijerom iz Čikaga, Džoom Ričijem i njegovom suprugom Šeron Riči. Riči je preminuo ranije ove godine, a imovina nikada nije javno stavljena na prodaju.

Luksuzno imanje, koje je udaljeno samo nekoliko metara od plaže, ima drvenu estetiku i izgrađeno je od lokalno vađenog peščenjaka i granita. Ima svetle prozore s ciglama, koje je lično izabrao Čarls Grin, i popločan krov u mediteranskom stilu.

Imanje s visokim nivoom privatnosti

Fotograf Aleksander Vertikof snimio je ekskluzivne fotografije imanja 1997.

- Kada sam to fotografisao, sve je bilo nenaseljeno neko vreme. Već 50 godina je bila u stanju dovršenosti, bilo je teško reći koje sve sobe poseduje. Neki od pogleda s imanja najverovatnije više ne postoje, trava i zelenilo bi izrasli i ne biste mogli da vidite bočnu stranu kuće. Nije toliko veliko imanje, ali je jako privatno, ne možete samo da uđete unutra - rekao je za Daily Mail.

Podsetimo, Anđelina Džoli dobila je pravnu bitku protiv bivšeg supruga Breda Pita u njihovom ratu oko vinarije Chateau Miraval, u kojoj su se venčali 2014. godine. U poslednjem u nizu tih okršaja, Džolin tim zatražio je dokumenta od Pita, njegovog poslovnog menadžera i njegove firme Mondo Bongo. Pitov tabor žestoko se borio da odbije Džolin zahtev za dokumenta i korespondenciju. Sudija u Los Anđelesu rekao je da Pit i njegovi partneri moraju da ih predaju suparničkoj strani, te odlučio da s tim ne mogu čak ni da čekaju dok se ne žale na odluku.

(Kurir.rs)

Bonus video:

18:07

Od vojnika Armije BiH preko narkomana do pokajnika ŠTUKAN: Bred Pit i Andželina Džoli su mi DALI IDEJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track