RADILA KAO KONOBARICA KADA JE UPOZNALA ŠEIKA! Natašina životna priča prava BAJKA: Udala se za BOGATOG naslednika i uživa u životu!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

RADILA KAO KONOBARICA KADA JE UPOZNALA ŠEIKA! Natašina životna priča prava BAJKA: Udala se za BOGATOG naslednika i uživa u životu!

Pop kultura -

Priče o Pepeljugi i princu i dalje se ponekad dešavaju čak i u savremenom svetu, ali priča o „promeni života“ spektakularna poput priče tinejdžerke konobarice Nataše Alijeve, aktuelna princeza od Dubaija, još uvek izaziva divljenje ljudi.

Godine 2007. svetski mediji su brujali vestima o venčanju šeika Saida bin Maktuma al Maktuma sa stranom devojkom. Beloruskinja je tada imala 19 godina, i bila je 11 godina mlađa od svog muža.

šeika Saida bin Maktuma al Maktuma
foto: Profimedia

Šeik Said je sin bivšeg kralja, Maktuma bin Rašida Al Maktuma, i unuk vladajućeg monarha. On ne samo da je princ, već je i milijarder sa procenjenim bogatstvom od nekoliko milijardi dolara. U Dubaiju, princ poseduje trkački klub i fudbalski klub.

Šeik Said i „Pepeljuga“ Nataša su uspešno sklopili brak nakon samo mesec dana sastanka.

Jula 2008, princ od Dubaija odseo je u hotelu sa 5 zvezdica u gradu Minsku dok je učestvovao u lovačkom takmičenju za plemstvo u udaljenoj Belorusiji. Jednog dana, konobarici Nataši je naređeno da donese čašu soka od pomorandže VIP osobi u predsedničkom apartmanu. Kada je ugledao malu, šarmantnu mladu devojku smeđe kose, princa od Dubaija je pogodila ljubav.

šeika Saida bin Maktuma al Maktuma
foto: Profimedia

Uprkos razlici u statusu, godinama i jeziku, njihova ljubav je jako cvetala. U to vreme, Nataša je radila u luksuznom hotelu samo 2 meseca. Ona dolazi iz Smolevičija – malog grada sa samo 14.000 stanovnika koji se nalazi istočno od grada Minska. Za njenu porodičnu situaciju može se reći da je loša i teška. Deo toga je razlog zašto nije stekla visoko obrazovanje već je radila od malih nogu. Šansa da upozna princa i možda čak postane princeza za Natašu izgleda kao neočekivan san.

Da bi mogao da ostane pored nje i da provede vreme upoznajući svoju ljubavnicu, princ od Dubaija produžio je svoje putovanje i ostao u Belorusiji skoro mesec dana.

šeika Saida bin Maktuma al Maktuma
foto: Profimedia

Brzo ju je zaprosio kako bi mogao da je vrati u Dubai da živi sa njim i dobio je odobrenje same Nataše kao i njenih roditelja. Njihovo venčanje je održano manje od mesec dana nakon što se par upoznao.

Godine 2007, pre venčanja iz bajke, Nataša je imala prvi i jedini put da izjavi svoja osećanja novinarima:

- Ne mogu mnogo da pričam o tome privatno, jer Said ne želi da to iznese u javnost. Ali moj život se pretvorio u bajku.

Pepeljugina majka Lilija je rekla:

- Vidim svoju ćerku i zeta srećne, to je najvažnije. On je pošten, inteligentan, učtiv i dobro obrazovan čovek. Prinčevo bogatstvo nije moja briga. Nisam tip koji ćerku prodati za novac.

šeika Saida bin Maktuma al Maktuma
foto: Profimedia

Prema društvenoj koncepciji u Dubaiju, ženi nakon braka nije dozvoljeno da se pojavljuje u javnosti, pa su slike i informacije Nataše Alijeve veoma retke. Ona i njen princ imaju prelepu devojčicu po imenu Alija. Samo s vremena na vreme procure slike Nataše. Prema pisanju medija, ona je sada postala standardna kraljevska nevesta, pritajila se i trudi se da se dobro brine o svojoj porodici. Naravno, Natašin život je sada takođe ispunjen luksuzom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:02

Princ Filip i princeza Danica u Hramu Svetog Save

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track