ROĐENA U ZATVORU, UJAK JE USVOJIO, SA 14 GODINA POČELA DA SE DROGIRA: Glumica iza sebe ima 3 propala braka, a sada je uradila OVO!
Foto: Profimedia

kakav život

ROĐENA U ZATVORU, UJAK JE USVOJIO, SA 14 GODINA POČELA DA SE DROGIRA: Glumica iza sebe ima 3 propala braka, a sada je uradila OVO!

Pop kultura -

Džodi Svitin (40) proslavila se ulogom Stefani Taner u hit sitkomu "Puna kuća", a za vikend glumica se udala za svog dečka Meskala Vasilevskog sa kojim je bila u vezi pet godina.

Iako se čini da sada ima fantastičan život, nije uvek bilo tako. Par je imao intimnu ceremoniju u privatnoj kući u Malibuu, a proslavili su je sa svoje dve ćerke i kolegama iz "Pune kuće". Među gostima su bili glumac Džon Stamos (58), Kendes Kameron Bure (46) i Andrea Barber (46).

Džodi Svitin
foto: Profimedia

Za svoj najvažniji dan u godini, Džodi je nosila haljinu od Lili Bridals i prošetala je do oltara sa svojim ujakom Semom, koji ju je usvojio kada je bila mala, sa svojim ćerkama, Zoje (14) i Beatriks (11) stajale pored nje.

- Znam da imam pravog partnera za ceo život. I ne mogu biti zahvalnija na tome - poručila je svojim fanovima na društvenim mrežama.

Njen život od rođenja bio je veoma težak. Majka ju je rodila u zatvoru, a tamo je bio i njen otac. S obzirom na to, usvojio ju je i odgajao njen ujak Sem Svitin. Godinama kasnije, kada je postala poznata, nije želela mnogo da priča o usvajanju.

Pre uloge Stefani Taner, pojavila se u nekoliko reklama i gostovala u sitkomu "Valeri". Najpoznatija je bila po ulozi u filmu "Puna kuća", a bila je deo popularne serije do njenog kraja 1995. godine. Kada je snimanje serije završeno, Džodi se posvetila studijama i završila srednju školu i upisala fakultet.

Džodi Svitin
foto: Profimedia

Nedugo zatim, sa 14 godina prepustila se lošim porocima koje je godinama konzumirala. U tim godinama je počela da pije, a ubrzo je počela da uzima i razne droge poput ekstazija, kreka i metamfetamina. Kasnije je objasnila da se poroku okrenula iz dosade.

Džodi je 2009. godine objavila svoje memoare "unSweetined", u kojima je detaljnije opisala kako je počela da se drogira čim je završila snimanje sitkoma "Puna kuća". Godine 2008. prestala je da se drogira i pije alkohol, a ubrzo nakon toga počela je da radi kao savetnik u rehabilitacionom centru u Los Anđelesu.

Inače, Džodi iza sebe ima tri propala braka. Sa 20 godina se prvi put udala za policajca Šona Holgina, a razveli su se posle četiri godine braka.

Džodi Svitin
foto: Printscreen

Nakon toga, 2007. godine upoznala je Kodija Herpina za kojeg se udala nakon dva meseca zabavljanja. Dobili su ćerku Zoje i godinu dana kasnije podneli zahtev za razvod. Međutim, zvanično su se razveli 2010. godine, a 10 dana kasnije Džodi je objavila da je trudna sa novim dečkom Mortijem Kojlom.

Par je dobio ćerku Beatriks i venčali su se u martu 2012. Sledeće godine su podneli zahtev za razvod, a zvanično su se razdvojili 2016. Upoznala je Džastina Hodaka u centru za bolesti zavisnosti i to pre nego što se zvanično razvela. Bili su u vezi godinu dana, a onda su raskinuli.

Posle tri propala braka i nekoliko veza, upoznala je sadašnjeg muža preko zajedničkih prijatelja.

- Uz njega se osećam prijatno i voljeno, jednostavno blistam. On je uvek tu za moje ćerke. I tako se dobro slažemo. On je zaista najbolji partner kog sam mogla da poželim - otkrila je svojevremeno američkim medijima.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:51

GLUMAC OTKRIO DETALJE ODNOSA BRANKA CVEJIĆA I NJEGOVE SUPRUGE! Veliki prijatelj iznenadio mnoge: BILI SU ZAJEDNO OD ROĐENJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track