S*KSI POZE, PIPANJE I UMALO POLJUBAC! Starleta i glumica se BAŠ opustile, mnogima ispala vilica na pod kada su videli VRELE fotke!
Foto: Printscreen/Instagram

uh

S*KSI POZE, PIPANJE I UMALO POLJUBAC! Starleta i glumica se BAŠ opustile, mnogima ispala vilica na pod kada su videli VRELE fotke!

Pop kultura -

Američka glumica Megan Foks (36) i rijaliti starleta Kortni Kardašijan (43) zajedno su pozirale u donjem rublju koje dizajnira Kim Kardašijan. Njihove poze bile su i više nego interesantne, a u komentarima, mnogi su otkrili kako im se "produžio život" zbog njihovih vrućih fotki.

Na prvoj fotografiji atraktivne crnke čuče u donjem rublju jedna kraj druge. Kortni je nosila crni bodi kratkih rukava, a Megan crno donje rublje, gaćice i top.

Kardašijanka je izbacila guzu, a Foks ju je prekrila s kosom. Na drugoj fotografiji glumica sedi na WC šolji raširenih nogu, a Kortni sedi na njoj. Zagrlile su se i isplazile jezike.

Objavile su i još jednu fotografiju u seksepilnoj pozi, a ovaj put leže na podu, opet jedna kraj druge.

Seksi fotografije prikupile su više od 3,5 miliona lajkova, a u komentarima su mnogi opisali kako su "ostali bez daha".

- S ovim fotkama ste mi dodali još 10 godina života, Vas dve treba da izlazite; Ovo nas žene tera da promenimo svoju seksualnost; Seksi ste; Nije mi dobro; Radije čuvajte decu - pisalo se u komentarima.

Ubrzo se oglasila i Kortni, koja je prokomentarisala: "Tako smo slatke".

Kortni Kardašijan, Megan Foks
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:05

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ PROGOVORIO O SERIJI PEVAČICA Postoji jedna stvar koju svaki glumac želi PRED NJIM JE JEDAN VELIKI IZAZOV!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track