SRBIJA RONILA SUZE ZBOG NJENE POTRESNE SUDBINE: Devojčica koja je glumila Daru iz Jasenovca je porasla i evo kako sada izgleda
Foto: Promo

već je devojka

SRBIJA RONILA SUZE ZBOG NJENE POTRESNE SUDBINE: Devojčica koja je glumila Daru iz Jasenovca je porasla i evo kako sada izgleda

Pop kultura -

Biljana Čekić je rođena je 2007. godine, poreklom je iz sela Srefila, kod Kozarske Dubice.

Pred kamerama se našla skoro pa slučajno, posle kastinga koji su producenti organizovali u njenoj školi. Prijavile su se brojne devojčice, ali je Biljana bila "ona prava" i dobila je ulogu Dare u istoimenom filmu.

Biljana Čekić
foto: Aleksandar Letić

Uloga joj je donela veliku popularnost, sa svih strana stizale su pohvale i priznanja, a manastir Hilandar namenio joj je stipendiju za dalje školovanje.

Novinari koji su posetili njenu porodičnu kuću uverili su se da je mlada filmska zvezda dobro i poslušno dete, koje ustaje u šest sati kako bi stiglo na nastavu, ali i vredno radi na imanju, zajedno sa babom i dedom, ocem, sestrom i bratom.

Biljana Čekić, Dara iz Jasenovca
foto: Printscreen/Instagram

Posle premijere filma, Biljana je ispunila svoju veliku želju – prvi put je bila na letovanju na moru, tačnije u Budvi.

Biljana Čekić, Dara iz Jasenovca
foto: Printscreen/Instagram

Biljana, ili kako je mnogi oslovljavaju Dara, u međuvremenu je završila osnovnu školu. Najveća želja joj je, ne krije, da postane glumica. „Vetar u leđa“ dao joj je i Miloš Biković, koji joj se obratio video-porukom u kojoj poručuje da je siguran da će se jednom sresti u kadru, jer je pred njom uspešna glumačka karijera.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram

- Hvala ti što si mi ulepšao dan, godinu, život. Volim te, hvala na svemu. I dalje ne verujem - odgovorila mu je zbunjena Biljana, kojoj se ispunio tinejdžerski san.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:35

PRE 15 GODINA SLUČAJNO JE POSTAO NAJPOPULARNIJI DEČAK U SRBIJI! Hit snimak harao je mrežama A SADA JE POZNATI GLUMAC I REŽISER

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track