LEPU GLUMICU OKRIVILI ZA RAZVOD POZNATOG PARA: Njen ljubavni život je obavijen velom misterije, a sada je gledamo u ovoj seriji
Foto: Printscreen/Instagram

podgoričanka

LEPU GLUMICU OKRIVILI ZA RAZVOD POZNATOG PARA: Njen ljubavni život je obavijen velom misterije, a sada je gledamo u ovoj seriji

Pop kultura -

Glumica Marija Vicković se uglavnom pojavljuje u pozorišnim predstavama proteklih godina, ali repriza serije "Greh njene majke" je ponovo vratila u žižu javnosti.

Marija Vicković
foto: Damir Dervišagić

Njena karijera je krenula 2002. godine u "Zoni Zamfirovoj", a gledali smo crnogorsku lepoticu i u seriji "Radio Mileva" u ulozi profesorke Natalije. Rođena je 1980. godine u Podgorici.

Marija Vicković
foto: Dragana Udovičić

Međutim, njenu karijeru je obeležio film "Pogled sa Ajfelovog tornja" u kom je igrala sa Banetom Trifunovićem i Darkom Rundekom, između ostalih, a tada su naslovi u novinama bili u kontekstu kako je Marija očarala muzičara.

Van poslovnog, o privatnom životu glumice se ne zna mnogo, ali je takođe bila meta jer je označena kao krivac za razvod Branislava Lečića i njegove tadašnje žene Nine Radulović.

Naime, kako je Stori tada pisao, Branislav i Marija Vicković bili su viđeni zajedno u Oslu, dok su provodili vreme radeći na jednom tadašnjem projektu, a njihove zajedničke fotografije preplavile su društvene mreže. Mnogi su tada komentarisali da su kolege otpočele avanturu, ipak do dana današnjeg to nije dokazano niti postoje čvrsti dokazi, osim spekulacija.

- Svi danas imamo društvene mreže na kojima objavljujemo razne fotografije koje pokreću razne priče. To je prosto nešto što mora da vas prati - bili vi u nečemu ili ne. Bilo kakvo negiranje na ovu temu samo je trošenje moje energije koju usmeravam na druge stvari - rekla je glumica, ostavši nedorečena, u pomenutoj emisiji.

Sve je ostalo u domenu priča i na tome se završilo.

Inače, ona je diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Predraga Bajčetića. Tokom treće godine studija postala je član Narodnog pozorišta u Beogradu. Godine 2008. godine upisala je postdiplomske studije Actor studio Lee Strasberg, u Njujorku.

Glumila je u brojnim pozorišnim predstavama, kao i filmovima Krojačeva tajna, Miriš kiše na Balkanu i Neko me, ipak, čeka.

U slobodno vreme voli da:

‒ Idem u teretanu, radim kundalini-jogu, prija mi da se prošetam šumom, pa i da meditiram u prirodi. Kad god mogu viđam se sa prijateljima. Volim da se uspavam uz knjigu, a tu je i moja kuca Lucieta, Lu. Ime je dobila po liku iz predstave koju sam najduže igrala "Ribarske svađe", rekla je za Hello magazin.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:42

JELENA GAVRILOVIĆ PREPLAKALA KONCERT: Glumica otkrila šta joj je nateralo suze na oči STVARNO SMO ZASLUŽILI TAKAV JEDAN KONCERT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track