NISMO USPELI DA ZAUSTAVIMO KRVARENJE! Godinu dana nakon GUBITKA poznati par ponovo čeka dete: Radost je ponovo ispunila naš dom!
Foto: Printscreen/Instagram

ČESTITAMO

NISMO USPELI DA ZAUSTAVIMO KRVARENJE! Godinu dana nakon GUBITKA poznati par ponovo čeka dete: Radost je ponovo ispunila naš dom!

Pop kultura -

Poznati pevač Džon Ledžend i njegova supruga, manekenka Krisi Tejgen, podelili su na društvenim mrežama da se raduju što će sada opet postati roditelji.

- Poslednjih nekoliko godina, emocije u našim životima su, u najmanju ruku, bile pomućene. Ali radost je ponovo ispunila naš dom i srca. Milijardu injekcija kasnije, od kojih su mnoge nedavno bile u nogu, kao što vidite, imamo još jednu bebu na putu - otkrila je manekenka Krisi Tejgen (36), supruga muzičara Džona Ledženda (43).

Krisi Tajgen
foto: Printscreen/Instagram

Situacija za slavne supružnike svakako nije bila laka jer su pre dve godine izgubili dete.

- Svaki pregled sam sebi govorila 'dobro, danas su mi rekli da je zdravo, podeliću sa svima', ali onda sam čula otkucaje srca i shvatila da sam i dalje previše nervozna - nastavila je Krisi i dodala:

Krisi Tajgen
foto: Printscreen/Instagram

- Mislila samm da sa pregleda nikada neću izaći više uzbuđena nego zabrinuta, ali za sada je sve savršeno. Osećam se divno i da, bilo je jako teško ovo dugo čuvati u tajnosti - zaključila je ona.

Manekenka je na Instagramu podelila i seriju fotografija svog trudničkog stomaka. Slikala se u gaćicama u ogledalu, a brojni obožavaoci i poznate kolege čestitali su joj i poželeli sreću.

Džon Ledžend
foto: Printscreen

Krisi je nedavno na društvenim mrežama otkrila da ona i njen suprug pokušavaju ponovo da prošire porodicu. Da bi ostala u 'drugom stanju' morala je na medicinski potpomognutu oplodnju. Krisi je tada na svom Instagram profilu objavila fotografiju lekova koji se ubrizgavaju tokom postupka vantelesne oplodnje.

- Evo nas opet - napisala je manekenka uz fotografiju, i dodala emotikon materice.

Podsećanja radi, Krisi i Legend imaju dvoje dece, Lunu i Majlsa, i trebalo je da požele dobrodošlicu svom sinu Džeku u februaru 2021. Međutim, Tejgen je primljena u medicinski centar u Los Anđelesu u 20. nedelji trudnoće zbog krvarenja koje je trajalo duže nego mesec dana. U oktobru 2020. Krisi je izgubila bebu, tužne vesti i fotografije podelila je na društvenim mrežama.

Džon Ledžend
foto: Printscreen

- Nismo uspeli da zaustavimo krvarenje i damo bebi potrebnu tečnost, uprkos transfuziji krvi. To jednostavno nije bilo dovoljno. Nikada ne odlučujemo kako ćemo zvati svoju decu dok se ne rode, neposredno pre nego što izađemo iz bolnice. Ali iz nekog razloga, zvali smo ovog dečaka u mom stomaku Džek. Tako da će on uvek biti Džek. Džek se veoma trudio da bude deo naše porodice i ostaće zauvek - napisala je Krisi uz potresne fotografije iz bolnice.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:25

PEVAČICA POSETILA ČOLU SA BOMBASTIČNIM DEKOLTEOM! Marina Visković mami na greh, a za za Kurir TV otkriva da NJIH DVOJE IDU U BEČ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track