OTAC JE ZLOSTAVLJAO, SESTRE JOJ UMRLE, A BRAT POGINUO: Glumica koja se bori za život posle SAOBRAĆAJKE bila s poznatom voditeljkom
Foto: HECTOR MATA / AFP / Profimedia

TRAGIČNA SUDBINA

OTAC JE ZLOSTAVLJAO, SESTRE JOJ UMRLE, A BRAT POGINUO: Glumica koja se bori za život posle SAOBRAĆAJKE bila s poznatom voditeljkom

Pop kultura -

Holivud je potresla vest o stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila glumici En Heč.

Heč se trenutno nalazi u kritičnom stanju u bolnici u Los Anđelesu, a još se ne zna zasigurno da li je glumica bila za volanom.

U naselju Mar Vista, En se svojim mini kuperom zabila u garažu, a automobil i kuća su se potom zapalili. Glumica je uz pomoć hitnih službi izvučena na nosila i hitno prevezena u bolnicu, a tamo je navodno intubirana i nalazi se u teškom stanju, piše Daily Mail.

En Hejč
foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Vlasnik kuće u koju se zabila je nepovređen, a šteta od požara ostala je prilično velika. Naime, prema pisanju američkih medija, njen automobil je potpuno izgorio, a vatru na kući gasilo je 59 vatrogasaca punih sat vremena.

Naime, En je najpoznatija po ulogama u brojnim filmovima 1990-ih, uključujući “Šest dana, sedam noći”, “Donnie Brasco” i “Znam šta si radila prošlog leta”, a ono po čemu je ostala poznata je i veza s američkom voditeljkom Elen Dedženeris.

Njihova veza punila je medijske stupce krajem devedesetih godina, s obzirom na to da je tema homoseksualnih veza tada još bila vrlo kontroverzna, a dve dame zajedno su bile nekoliko godina.

Elen Dedženeris
foto: Profimedia

Za njih se pročulo 1997. godine, a jednom prilikom su rekle i kako će se venčati kad homoseksualni brak postane legalan u Vermontu.

Razišle su se 2000. godine, a mnogi kao razlog navode što se Hejč zaljubila u Kolmana Kolija Lafuna, snimatelja za kog se kasnije i udala. Ipak, njihov brak nije dugo trajao, pa su se rastali 2007. godine, a već sledeće godine u decembru njen menadžer je objavio da je glumica trudna s kolegom iz filma ''Men in Trees'' Džejmsom Taperom.

Život glumice bio je vrlo tragičan. Naime, En je imala čak četvoro braće i sestara, a njih troje je preminulo. Sestra Suzan umrla je od tumora na mozgu, a sestra Sintija preminula je još kao beba zbog srčane mane. Brat Nejtan poginuo je u saobraćajnoj nesreći pre nego što je završio srednju školu.

En Hejč
foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U nekoliko navrata, En je tvrdila i da ju je otac seksualno zlostavljao i da njena majka nije učinila ništa da je zaštiti, a ove situacije glumica je opisala 2001. u svojim memoarima ''Call Me Crazy'', u kojima je iznela gnusne činjenice protiv svojih roditelja.

En je kao beba dobila genitalni herpes, a majka je odbila da je odvede kod lekara tvrdeći da se radi o osipu od pelena, a opisala je i da ona i majka nisu ostale u dobrim odnosima zbog ponašanja njenog oca.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

00:15

Voditeljka otkrila da li je u ljubavi: Dušica Jakovljević objavila snimak sa dečkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track