RAF KAMORA STIŽE U BEOGRAD! Čuveni dens hol i hip-hop umetnik spreman za LUDU ŽURKU u prestonici
Foto: Printscreen/Instagram

Spektakl

RAF KAMORA STIŽE U BEOGRAD! Čuveni dens hol i hip-hop umetnik spreman za LUDU ŽURKU u prestonici

Pop kultura -

Rafael Raguči, poznatiji kao RAF Kamora stiže u Beograd. Ovaj čuveni austrijski denshol i hip-hop umetnik, producent koji trenutno živi i stvara u Berlinu nastupiće na splavu Tag sledeće srede 10. avgusta.

Raf je rođen je u Švajcarskoj, a sa samo 15 godina pobegao je od kuće i godinu dana proveo na ulicama Beča gde ostaje i započinje svoju karijeru.

RAF Camora
foto: Instagram

- Finansijski problemi opterećuivali su porodicu. To je uvek vodilo ka svađi. Bežao sam od sukoba. Završio sam na ulici. Tamo mi se više svidelo nego u školi -iskreno je govorio Raf za magaizn Heute.

Kamora nikada nije krio koliko voli Balkan i balkansku muziku, pa je čak i u nekoliko navrata priznao da je pokojni kralj narodne muzike Šaban Šaulić imao veliki uticaj na njegov život.

Ljubav prema Šabanu dokazao je i nakon njegove pogibije, kada mu je odao počast pred punom koncertnom arenom u Beču.

Inače, pripadnice lepšeg pola su počele da slušaju nemački rep iz razloga što ovaj zavodnik iz dana u dan nas oduševljava svojom pojavom, stajlingom i glasom. Sledeće srede ljubitelji njegovog lika i dela imaće priliku da uživaju na popularnom splavu Tag u našoj prestonici.

RAF Camora
foto: Printscreen/Instagram

E.K.

Bonus video:

02:29

Svetski Di-džej i milijrder Hulio Domingo u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track