BORI SE ZA ŽIVOT POSLE UŽASNE NESREĆE! Automobil glumice uleteo u GARAŽU i ZAPALIO SE: Jezive slike sa terena obilaze SVET! (FOTO)
Foto: Profimedia

TUGA

BORI SE ZA ŽIVOT POSLE UŽASNE NESREĆE! Automobil glumice uleteo u GARAŽU i ZAPALIO SE: Jezive slike sa terena obilaze SVET! (FOTO)

Pop kultura -

Holivud potresla je vest o strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila glumici En Heč.

Poznata glumica trenutno je u kritičnom stanju u bolnici u Los Anđelesu, a još uvek nije potvrđeno da li je glumica bila za volanom i da li je ona izazvala nesreću.

En Hejdž
foto: Profimedia

U naselju Mar Vista, En se svojim Mini Kuperom udarila je u garažu, a potom se automobil zapalila. Glumica je uz pomoć vatograsne službe i Hitne pomoći izvučena iz vozila i hitno prevezena u bolnicu. Navodno je intubirana i nalazi se u teškom stanju, piše Daily Mail.

1 / 5 Foto: Profimedia

Vlasnik kuće u čiju je garažu udarila nije povređen, premda je napravljena velika šteta. Kako stoji u izveštajima američkih medija njen je automobil potpuno izgoreo, a vatru na kući gasilo je 59 vatrogasaca punih sat vremena.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:42

JELENA GAVRILOVIĆ PREPLAKALA KONCERT: Glumica otkrila šta joj je nateralo suze na oči STVARNO SMO ZASLUŽILI TAKAV JEDAN KONCERT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track