ISPLIVALE NEVIĐENE SLIKE KEJT MIDLTON! Pre braka, sa Vilijamom volela MALO da popije: Evo kako izgleda kad se VOJVOTKINJA OPUSTI!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

ISPLIVALE NEVIĐENE SLIKE KEJT MIDLTON! Pre braka, sa Vilijamom volela MALO da popije: Evo kako izgleda kad se VOJVOTKINJA OPUSTI!

Pop kultura -

Princ Vilijam i Kejt, vojvotkinja od Kembridža, koji godinama unazad privlače pažnju svojom staloženošću i smernim izgledom, postali su viralni hit nakon što su se pojavile njihove stare fotke iz i nakon izlaska u klub.

Kejt Midlton
foto: Printscreen

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža upoznali su se na Univerzitetu Sent Endruz 2001. godine, a kratko su izlazili 2000-ih pre nego što su raskinuli, da bi sde kasnije pomirili, pa i venčali 2010. godine.

Ipak, pre venčanja oni su voleli da izađu u dobar provod, a jedan klorisnik TikTok-a, koji redovno objavljuje "kraljevski sadržaj" na svom profilu, podelio je snimak na kom se nalaze fotografije mladih Vilijama i Kejt kako plešu.

1 / 9 Foto: Printscreen

Objavljene su slike sa natpisom "Partijaju kao sav normalan svet", a video je naravno pregledan je više od četiri miliona puta. Mnoge slike Vilijama i Kejt prikazane u viralnom videu snimljene su početkom 2000-ih pre nego što se par venčao 2011. godine, a kako je to izgledalo, pogledajte u galeriji,.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:42

JELENA GAVRILOVIĆ PREPLAKALA KONCERT: Glumica otkrila šta joj je nateralo suze na oči STVARNO SMO ZASLUŽILI TAKAV JEDAN KONCERT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track