BRITNI SPIRS I BIVŠI MUŽ POČEO DA ZAGORČAVA ŽIVOT, UPLEO I DECU: Kaže da je sinovi STIDE! Pevačica se odmah oglasila! Evo šta kaže
Foto: Profimedia

NIKAKO DA JOJ KRENE

BRITNI SPIRS I BIVŠI MUŽ POČEO DA ZAGORČAVA ŽIVOT, UPLEO I DECU: Kaže da je sinovi STIDE! Pevačica se odmah oglasila! Evo šta kaže

Pop kultura -

Kevin Federlajn, bivši suprug Britni Spirs, rekao je kako bi želeo da se njihovi sinovi, Šon i Džejden, pomire s ocem pop pevačice.

"Apsolutno bih želeo da se Džejmi vrati u živote naših dečaka. Pogotovo ako oni to žele", rekao je Kevin, prenosi Daily Mail.

Iako Džejmi trenutno ima zabranu prilaska Šonu i Džejdenu, Kevin tvrdi kako ne misli ništa loše o svom bivšem svekru.

Lin Spirs, Džejmi Spirs
foto: Profimedia

"Ljudi greše. Žao mi je zbog njega", rekao je. Naime, Federlajn je pre tri godine zatražio sudski nalog za zabranu prilaska nakon što je Dđejmi navodno fizički nasrnuo na Šona.

"Deca ne žele da se viđaju s Britni"

Britni je takođe optužila Džejmija za zlostavljanje. Prošle godine rekla je kako ju je poslao u ustanovu za mentalno zdravlje protiv njene volje, te joj zabranio da ima još dece. Kasnije je sud ukinuo Džejmijevo starateljstvo nad Britni koje je trajalo 13 godina, a ona se nedavno udala za Sema Asgarija.

Federlajn sada tvrdi da njihovi sinovi ne žele da se viđaju s pevačicom.

Kevin Federlajn, Britni Spirs
foto: Profimedia

"Prošlo je nekoliko meseci otkako su je poslednji put videli. Nisu želeli da idu na njeno venčanje", rekao je. Napomenuo je i kako se osećaju neprijatno jer Britni na Instagramu objavljuje golišave fotografije, te smatra da ju je Džejmijevo starateljstvo "spasilo".

Britni se oglasila na Instagramu

Nakon njegovih izjava, pevačica se oglasila na Instagramu.

Britni Spirs
foto: Printscreen Instagram

"Tužno je čuti kako moj bivši suprug govori o odnosu između mene i moje dece. Kao što svi znamo, odgajanje tinejdžera nije nikome lako. Zabrinjava me činjenica da se razlog temelji na mom Instagram profilu. Bilo je to puno pre Instagrama. Sve sam im dala... Samo, mama mi je rekla da treba da ih dam njihovom tati...", napisala je Britney.

Inače, Kevin Federlajn i Britni Spirs u braku su bili od 2004. do 2007. godine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:14

Britni Spirs pokazala golu zadnjicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track