NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. AVGUSTA: Vagama kolege rade IZA LEĐA, Devicama cvetaju ruže, Bikovima se roditelji mešaju u BRAK
Foto: Profimedia

ŠTA KAŽU ZVEZDE

NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 13. AVGUSTA: Vagama kolege rade IZA LEĐA, Devicama cvetaju ruže, Bikovima se roditelji mešaju u BRAK

Zanimljivosti -

Devicama će u narednoj nedelji u poslu sve krenuti na bolje, Rakovima bi bilo najbolje da odu na letovanje, a Ribama se smeši porast primanja, te vredan poklon ili nasledstvo.

Ovan

Posao: Ozbiljno ćete razmišljati o upuštanju u privatno preduzetništvo ili o promeni posla. Nemojte brzati s odlukama, imate dovoljno vremena da do tančina proanalizirate koliko vam se promena isplati.

Ljubav: Dani od 12.8. označavaju pravu renesansu ljubavnih i porodičnih odnosa, pa uživajte bez zadrške. Ako priželjkujete vezu, mogli biste da upoznate osobu koja će vas zainteresovati. Put do ljubavi vodiće preko prijateljstva i druženja u većem krugu ljudi.

Zdravlje: Nema boljeg trenutka od ovog da Ovnovi započnu dijetu i najave rat suvišnim kilogramima. Odvažni ste i uporni, pa vam vežbanje neće predstavljati problem. Na moru što više plivajte i umereno se sunčajte.

Najbolji dan: 7. avgust

Najlošiji dan: 13. avgust

Posao, nervozan šef, zen
foto: Shutterstock

Bik

Posao: Merkurova potpora biće zaslužna za Bikov veći ugled. Mogli biste da primite nagradu za rad ili kao umetnik uživate u većoj popularnosti. Osmišljavajte i stvarajte – vreme je da se nametnete.

Ljubav: Porasli su vam šarm i privlačnost, a s njima i izgledi za sreću. Osećate se sposobnima da istisnete suparnike iz igre. Bićete zavisni od osobe koju volite, a drugoj strani će to imponovati. Ako ste u braku, neko od roditelja previše utiče na vas.

Zdravlje: Napeti ste i ukočeni, zbog čega što pre morate da pronađete način za opuštanje. Nekima će pomoći opuštajuća kupka, a nekima lagana šetnja. Pripazite na svoje osetljivo grlo i prekontrolišite rad štitne žlezde.

Najbolji dan: 9. avgust

Najlošiji dan: 11. avgust

Blizanci

Posao: Mogli biste da dobijete nagradu za svoj rad ili zaradu od obavljenog posla, prodaje, trgovine. Pripazite se nepotrebnih troškova, budite praktični i kupujte mudro. Čuvajte novčanik i vredne stvari.

Ljubav: Što se više družite, neka i drugi uživaju u vašoj srdačnosti i zabavljačkom talentu. Blizancima je pravi trenutak za venčanje, osvajanje, trudnoću ili naprosto flert. Venera vas prolepšava i čini simpatičnima okolini, te unosi šarm u vaš način komunikacije.

Veza, Ljubav, Partneri
foto: Shutterstock

Zdravlje: Posvetite se sportu i rekreaciji koji će vam pomoći da na konstruktivan način potrošite višak energije. U odličnom ste periodu, pa vam ne preti veći stres ili zdravstveni poremećaji. Bićete izuzetno vitalni.

Najbolji dan: 12. avgust

Najlošiji dan: 8. avgust

Rak

Posao: Iako vam zbog prezaposlenosti neće biti lako, nemojte se štedeti. Najbolje prilike idu upravo vama ususret, zato upregnite svoju energiju, znanje i talente i prihvatite sve što vam se ponudi.

Ljubav: Rakovi, nemojte biti toliko usmereni na posao. Radije s porodicom idite negde na more i zabavite se, jer će promena okoline podsticajno delovati na vaš odnos. Samce će privući osoba koja uživa veliki ugled u svojim društvenim i poslovnim krugovima.

Zdravlje: Poslovne ili porodične brige odraziće se na vaše zdravlje. Želudačne tegobe i glavobolje biće usko povezane s nakupljenim stresom. Ako ste na moru, sunčanje će vam naštetiti ako u njemu preterate.

Najbolji dan: 13. avgust

Najlošiji dan: 10. avgust

Stres, posao, nervoza
foto: Profimedia

Lav

Posao: Bez problema ćete se nositi i s najzahtevnijim obavezama. Ako se bavite poslom vezanim za komunikacije, predstoji vam sklapanje važnih kontakata koji će se u budućnosti pokazati od velike koristi.

Ljubav: Venera 12.8. ulazi u vaš znak. Slobodni Lavovi treba da obrate pažnju na zanimljivu osobu koja će ih osvojiti ne samo privlačnim izgledom, nego i zavidnim intelektualnim sposobnostima. Bračni odnosi i veze ojačane su kvalitetnom komunikacijom.

Zdravlje: Zbog iscrpljenosti i umora imunitet vam je u padu, stoga obogatite ishranu svežim voćem i povrćem. Imaćete pojačanu potrebu za društvenim životom i izlascima, ali i bavljenjem zapostavljenih hobija.

Najbolji dan: 7 avgust

Najlošiji dan: 11. avgust

Devica

Posao: Sve što je stajalo u mestu i mučilo vas svojom neizvesnošću, pokrenuće se napred. Bićete otvoreni prema upijanju novog znanja. Iskazaćete se kreativnim i praktičnim rešenjima.

ljubav
foto: Profimedia

Ljubav: Iskustva iz prošlosti uticaće na zbivanja i umanjiti vaše zadovoljstvo trenutnom situacijom. Skloni ste skrivanju osećanja. Otežano ćete razumeti partnera - nemojte biti toliko sumnjičavi. Vaše optužbe prema njemu su neumesne i preterane.

Zdravlje: Izbegavajte suviše začinjenu hranu i radije se priklonite laganoj mediteranskoj ishrani. Bez obzira na prijatne kontakte s okolinom, Devicama su potrebni trenuci samoće i odmora kako bi se napunile energijom.

Najbolji dan: 9. avgust

Najlošiji dan: 13. avgust

Vaga

Posao: Teško ćete nalaziti motivaciju za obavljanje čak i najbanalnijih poslova. Moraćete da preuzmete deo poslova svojih kolega i više se odricati za tuđi napredak. Neke osobe će vam šurovati iza leđa.

Trač, Priča, Drugarice, Ogovaranje
foto: Profimedia

Ljubav: Nedelja je odlična za sve što je povezano s putovanjima ili kontaktima s udaljenim mestima. Vage bi mogle, na putovanju ili boraveći na nekom od jadranskih odredišta, da upoznaju novu simpatiju. Vaš odnos će se vrlo brzo pretvoriti u strastvenu vezu.

Zdravlje: Okrenite se društvenom životu, a posao ostavite malo po strani. Treba vam što više zabave i dobrog društva. Vladavina znaka Lava daje vam obilje energije, ali Mars vas izlaže raznim nezgodama i povredama.

Najbolji dan: 12. avgust

Najlošiji dan: 10. avgust

Škorpija

Posao: Obaveze će zahtevati od vas pojačani psihički napor. Pripazite da vas neko ne zakine kada su posredi finansije. Mogli biste da napredujete, ali će se neko tome jako protiviti ili vas kočiti.

Ljubav: Više poradite na komunikaciji s partnerom jer vaš odnos bi mogao ozbiljno da se zaoštri. Bračna kriza se pojačava prema kraju nedelje. Partner će vas dovesti pred gotov čin i nešto ćete morati brzo da odlučite. Samcima nove osobe ulaze u život.

svađa, rasprava
foto: Profimedia

Zdravlje: Vaš oslabljeni imunitet dovešće do umora, razdražljivosti i nesanice. Pripazite na bešiku i jajnike ako ste žena. Škorpije će psihički umor i dekoncentraciju najbolje otkloniti B vitaminima i urednim načinom života.

Najbolji dan: 13. avgust

Najlošiji dan: 11. avgust

Strelac

Posao: Strelcima će veze i poznanstva biti od presudne važnosti za napredovanje. Ako sarađujete s inostranstvom, očekuju vas pozitivne novosti. Sreća će vas pratiti u polaganju ispita i novčanim poduhvatima. Neki će napredovati.

Ljubav: Ljubavnom uspehu doprineće vaš šarm, a posebno komunikacijske veštine. Od 12.8. mogla bi da vam se dogodi nova ljubav ili ćete izgladiti razmirice s partnerom i početi ispočetka. Ako ste u braku, moguće su prolazne svađe zbog karakternih razlika.

Zdravlje: U odličnom ste periodu, pa sa zdravljem ne bi trebalo da imate problema. Ako ih i bude, biće prolazni i neće ostaviti posledice. Posvetite se nezi tela i ulepšavanju, promenite frizuru i boju kose.

Najbolji dan: 8. avgust

Najlošiji dan: 13. avgust

farbanje kose, frizer, kosa, farba
foto: Shutterstock

Jarac

Posao: Mogućnost da napredujete ili ostvarite neki od ciljeva nagnaće mnoge na prekovremeni rad. Moguća su nova partnerstva, obnove starih i proverenih veza, pa i saradnja s nekim iz porodičnog kruga.

Ljubav: Partner će vam pružati veću podršku, ali ne i izlive ljubavi. Možda je razlog vaša ljubomora koja ga odbija od vas. Sputajte nepoverenje, pa će se i odnos učvrstiti. Ako ste u vezi, biće potrebno mnogo međusobne tolerancije da bi odnos uspeo.

Zdravlje: Uprkos napornom i pretrpanom dnevnom rasporedu, zdravlje će vas odlično služiti. Višak energije Jarci će najbolje potrošiti u teretani. Moguća je pojava psihičkog umora i preterano žrtvovanje za nečiju dobrobit.

Najbolji dan: 10. avgust

Najlošiji dan: 7. avgust

Vodolija

Posao: Odnos s kolegama patiće zbog manjka komunikacije i saradnje. Vodolijama će nedostajati motivacije, a vaš rad će biti izložen kritici. Od vas se očekuje nemoguće, pa će vas taj teret činiti nervoznim.

Ljubav: Nemojte da dozvolite rodbini i roditeljima da svojim savetima remete vaš ljubavni sklad. Smirite svoj temperament jer vas svadljivost ometa u ispravnomprosuđivanju. umirite naglost i sklonost uveličavanju jer ćete partnera udaljiti od sebe.

posao, kolege, tračevi, priča
foto: Profimedia

Zdravlje: Vašem organizmu će trebati mnogo odmora i sna. U protivnom očekujte pad imuniteta i pojačanu nervozu. Brinite o zdravlju jer će vas neke situacije, posebno one poslovne, prilično oslabiti i učiniti nervoznim.

Najbolji dan: 12. avgust

Najlošiji dan: 9. avgust

Ribe

Posao: Kretanje Merkura vašim poljem novca uticaće na porast zarade ili vas nagnati na krupnija ulaganja, na primer u nekretnine. Ako očekujete vredan poklon ili nasledstvo i to je sada moguće.

Ljubav: Ribe će prema partneru biti sumnjičave, što će dovesti do verbalnih okršaja. Obuzdajte svoj temperament i dobro promislite pre nego što započnete s neutemeljenim optužbama. Nekima bi na radnom mestu mogao da počne da se sviđa novi kolega.

Zdravlje: Shvatićete da ste pomalo zapustili svoj izgled, te ćete posetiti frizera ili otići u kupovinu po moderniju garderobu. Ako imate ozbiljnijih zdravstvenih tegoba, odlično je vreme da počnete da se lečite i brinete o sebi.

Najbolji dan: 13. avgust

Najlošiji dan: 7. avgust

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

01:39

Ružica Kralj otkriva kakav će biti naredni period za sve horoskopske znake

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja