PRAVDA ZA SALCE! Selena Gomez ponosno pokazala STOMAČIĆ! Uvlačenje i stiskanje je PROŠLOST! Realan izgled je PONOVO U MODI
Foto: Profimedia

NOVI TREND

PRAVDA ZA SALCE! Selena Gomez ponosno pokazala STOMAČIĆ! Uvlačenje i stiskanje je PROŠLOST! Realan izgled je PONOVO U MODI

Pop kultura -

Selena Gomez je prestala da se opterećuje time kako bi njeno telo trebalo da izgleda, već ga je prihvatila upravo onakvim kakvo ono jeste.

Ona je naime nedavno na TikToku objavila video s odmora u Italiji, na kome se vidi kako leškari u jednodelnom kupaćem kostimu koji je sama dizajnirala sa svojom prijateljicom Terezom Mingus.

Na snimku od sedam sekundi, koji je naslovima "Vaca self" i koji ima već 2,5 miliona lajkova i preko 4,6 miliona pregleda, Selena Gomez pušta audio zvuk koji kaže "uvuci to", na šta ona sinhronizuje otvaranje usana kao odgovor:

- Dosta s tim s***em. Pravi stomaci se vraćaju, je**te, okej?

Pevačica je redovno koristila svoju ogromnu platformu društvenih medija da progovori o temama poput bodišejminga (ismevanje fizičkih nedostataka) i ljubavi prema sebi u svakoj veličini.

U aprilu je objavila još jedan video na svom TikTok-u u kojem je objasnila da njoj nije vredno da propusti svu ukusnu hranu na svetu samo da bi bila mršava.

Selena Gomez
foto: Profimedia

- Dakle, pokušavam da ostanem mršava, ali sam uzela četiri takosa, tri rolnice sa jajima, kolutiće luka i začinjen sendvič sa piletinom. Ali iskreno, nije me briga za svoju težinu jer se ljudi ionako gade svega toga.

Zatim je oponašala uobičajeni niz negativnih komentara koje dobija o svom telu, govoreći:

- Premršava si. Debela si. To se ne uklapa. Meh, meh, meh, meh. Ku**o, savršena sam takva kakva jesam.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:25

KAKVA BOMBETINA! KRATKA HALJINICA I GRUDI NA IZVOLTE: Glumica se pojavila u emisiji u nikad VRELIJEM izdanju, raspametila MUŠKARCE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track