SNIMAK MILOŠA TIMOTIJEVIĆA S VIŠKOM KILOGRAMA SVE ŠOKIRAO: Ugojio se 14 kg, pa uradio OVO i sad mu se svi dive i kažu da je CAR!
Foto: Printscreen/Instagram

USPEO DA SE VRATI NA STARO

SNIMAK MILOŠA TIMOTIJEVIĆA S VIŠKOM KILOGRAMA SVE ŠOKIRAO: Ugojio se 14 kg, pa uradio OVO i sad mu se svi dive i kažu da je CAR!

Pop kultura -

Naš poznati glumac Miloš Timotijević iznenadio je mnogobrojne pratioce na Instagramu kada je objavio snimke s viškom kilograma.

Iako Timotijević važi za muškarca koji vodi računa o svom telu i izgledu, glumac se vremenom opustio, te prestao da obraća pažnju na kilograme. Sve dok nije shvatio da se ugojio čak 10 kilograma, kada je uzeo stvar u svoje ruke.

Glumac je, naime, odlučio da vežba sa trenerom, pa je u rekordnom roku izgubio 14 kilogama.

Miloš Timotijević
foto: Printscreen Instagram

Na Instagramu je pokazao kako sada izgleda, kao i kako je izgledao u maju, i mnogi su ostali zatečeni.

- Ovo je dokaz da možete sve i kad pravi ljudi veruju u vas - napisao je on.

Miloš Timotijević
foto: Printscreen Instagram

- 14 kg manje za dva i po meseca! Zdrav život, transformacija - dodao je glumac, poznat po ulogama u ostvarenjima "Južni vetar", "Porodica", "U zemlji krvi i meda", "Besa".

U komentarima su mu poručivali da je "car", dok je promena velika.

Inače, glumac je u razgovoru za Kurir obrazložio svoju nedavnu izjavu da u Srbiji žene više vode računa o izgledu od muškaraca.

Miloš Timotijević
foto: Printscreen Instagram

- Činjenica je da je tako. Živimo u jednoj čudnoj sredini u kojoj žena mora da bude uvek sređena, da ide kod frizera, manikira, pedikira, a muškarac - lepo je ako se obrije - smatra Timotijević, koji je potom i otkrio kako izgleda njegov plan vežbanja, ali i priznaje da mu to nekad teško pada.

- Zavisi. Nekad moraš da se ugojiš ili da smršaš. Posvećen sam i disciplinovan i nije mi problem i da skinem desetine kilograma za dva meseca. Vežbam četiri do pet puta nedeljno. Treniram u teretani, imam prijatelja s kojim radim još odavno, bavi se i mojom ishranom, pa mi je lako s njim - rekao je on za Kurir.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:05

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ PROGOVORIO O SERIJI PEVAČICA Postoji jedna stvar koju svaki glumac želi PRED NJIM JE JEDAN VELIKI IZAZOV!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track