OLIVIJU NJUTN DŽON JE DO SMRTI PROGANJALA MISTERIJA: Umrla je, a NIKAD nije saznala šta se desilo čoveku koga je ludo volela!
Foto: Printscreen/youtube

NIKAD SE NIJE POMIRILA S TIM

OLIVIJU NJUTN DŽON JE DO SMRTI PROGANJALA MISTERIJA: Umrla je, a NIKAD nije saznala šta se desilo čoveku koga je ludo volela!

Pop kultura -

Glumica Olivija Njutn Džon preminula je, a da nikada nije saznala šta se dogodilo njenoj velikoj ljubavi, kamermanu Patriku Mekdermotu, koji je pre 17 godina nestao bez traga.

Njih dvoje bili su u vezi devet godina, a on je 2005. otišao u ribolov, s kojeg se nikada nije vratio. Tri godine kasnije proglasili su ga mrtvim, iako ga niko od 22 putnika koji su bili s njim na brodu Freedom nije video kako napušta brod, ni kako ulazi u more.

Olivija Njutn Džon
foto: Profimedia

Sumnjalo se i da je lažirao svoju smrt, te da se skriva u Meksiku, jer je u vreme nestanka dugovao hiljade dolara naknade za izdržavanje svog sina Čensa. Policija nikada nije uspela da pronađe nikakav čvrst dokaz za te tvrdnje, uprkos učestalim prijavama ljudi koji su ga navodno videli.

"Mislim da se nikada neću pomiriti s tim", izjavila je jednom prilikom Njutn Džon, te je priznala i kako se često pitala je li još živ.

Olivija i Patrik zaljubili su se nakon njenog razvoda od Meta Latanzija, 1995. godine. Nestao je dok je ona bila na turneji u Australiji.

Olivija Njutn Džon
foto: Profimedia

Njutn Džon se kasnija udala za Džona Isterlinga, koji je sada na Fejsbuku potvrdio njenu smrt u 74. godini.

"Dama Olivija Njutn Džon preminula je jutros mirno na svom ranču u južnoj Kaliforniji, okružena porodicom i prijateljima. Molimo sve da poštuju privatnost porodice tokom ovih vrlo teških vremena. Olivija je bila simbol trijumfa i nade više od 30 godina deleći svoje putovanje borbe s rakom dojke. Njeno nadahnuće u isceljivanju i pionirsko iskustvo s biljnom medicinom nastavlja se s Fondom fondacije Olivije Njutn Džon, posvećenom istraživanju biljnih lekova i raka", poručio je Džon.

Olivija Njutn Džon
foto: Profimedia

Porodica je tražila da se umesto cveća donacije proslede njenoj organizaciji za borbu protiv raka, Fondaciji Olivija Njutn Džon. Iza sebe je, osim supruga Džona, ostavila 36-godišnju ćerku Kloi Latanzi i braću i sestre.

Teška bolest joj je prvi put dijagnostikovana 1992, a vratila joj se 2013. i 2017. godine.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

02:45

DŽON TRAVOLTA I OLIVIJA NJUTN DŽON PEVAJU HIT IZ BRILJANTINA Ni posle 32 godine ništa se nije promenilo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track