GLUMICA KOJU SRBI OBOŽAVAJU POSTALA MILIONERKA: Živela u siromaštvu, a sad se OBOGATILA! Evo kako i koliko zarađuje!
Foto: Printscreen Instagram

KROZ TRNJE DO ZVEZDA

GLUMICA KOJU SRBI OBOŽAVAJU POSTALA MILIONERKA: Živela u siromaštvu, a sad se OBOGATILA! Evo kako i koliko zarađuje!

Pop kultura -

Doris Pinčić, glumica koja se u Srbiji proslavila ulogom u seriji "Larin izbor", često je javno govorila o tome kako potiče iz skromne porodice i kako je odrastala u okruženju u kojem nije mogla da dobije dobre patike ili neki bogatiji poklon. Sada se njen život potpuno preokrenuo.

Kako prenose hrvatski mediji, samo u prošloj godini Doris Pinčić je zaradila ozbiljnu svotu novca. Ona je naime vlasnica firme koja je registrovana za delatnost proizvodnje filmova, videofilmova i televizijskog programa, a prema najnovijim podacima, njena firma posluje odlično.

Kako pokazuju podaci iz registra, Doris je samo prošle godine od firme zaradila 1.500.000 (milion i petsto hiljada) hrvatskih kuna, što je više od 23 miliona dinara. Takođe, u prošloj godini firma nije povećavala, niti smanjivala broj zaposlenih, a imala je dva radnika, prenosi Blic.

Ova, sada milionerka, često je govorila o skromnom odrastanju i tome kako se sa porodicom borila da se doprinese u domu.

Doris je rođena u Zadru, u porodici majke koja radi u računovodstvu i oca koji je tokom rata otvorio ribarsku radnju. Gloria.hr je pisala o tome kako okolnosti porodice tada nisu išle na ruku i bio je to način na koji je gospodin Pinčić prehranjivao svoje, u kojoj su osim Doris odrastali i njena sestra i brat. Ocu je pomagala u preuzimanju ribe s broda i odrastala u ljubavi prema glumi.

Afinitete prema javnom nastupu pokazala je sa svega četiri godine, a oduvek je bila prisutna i ljubav prema voditeljskom poslu. U srednjoj školi Pinčić je počela da radi za lokalni radio, a nastavila je s tim poslom i nakon što je diplomirala. Ubrzo će joj se život promeniti.

Preokret se dogodio kada ju je Jelena Veljača izabrala da glumi u seriji "Larin izbor", i to navodno na autobuskoj stanici kada je Doris dolazila iz Zadra za Zagreb. Jelena je znala da je mlada devojka pravi izbor za seriju koja će osvojiti srca gledalaca. I Doris je to ubrzo jako pametno kapitalizovala. Umesto da čeka novi glumački projekat - vratila se radiju i 2012. dobila posao na Narodnom, gde je "Jutarnji klub" vodila s Hrvojem Kečkešom.

Godine 2014. dobija ponudu iz RTL-a, gde počinje da radi kao voditeljka na nekoliko udarnih projekata, a početkom 2020. je prešla na HRT.

Iza sebe ima propali brak s muzičarem Borisom Rogoznicom, s kojim je dobila sina i ćerku. Trenutno je u vezi sa 13 godina starijem Davorom Guberovićem, koji radi kao menadžer u jednom trgovačkom lancu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:25

KAKVA BOMBETINA! KRATKA HALJINICA I GRUDI NA IZVOLTE: Glumica se pojavila u emisiji u nikad VRELIJEM izdanju, raspametila MUŠKARCE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track