I KAJLI MINOG STIGLA NA JADRAN: Slavna pevačica letuje U KOMŠILUKU! Odseda u LUKSUZU, samo pravi ŽURKE, a evo da li je ZAHTEVNA
Foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

POPULARNA DESTINACIJA BOGATIH I SLAVNIH

I KAJLI MINOG STIGLA NA JADRAN: Slavna pevačica letuje U KOMŠILUKU! Odseda u LUKSUZU, samo pravi ŽURKE, a evo da li je ZAHTEVNA

Pop kultura -

Planetarno popularna pevačica Kajli Minog trenutno letuje u Istri u jednoj luksuznoj vili u okolini Rovinja.

Kajli je viđena u šetnji gradom i na večeri u restoranu jednog hotela, a namirnice joj u vilu stižu dostavom od lokalnih dobavljača. Pevačica većinu vremena provodi u ležernom izdanju, javlja RTL.

Slavna pevačica boravi u vili od pet zvezdica od 700 kvadratnih metara uređenoj u stilu Koko Šanel. Ona ne letuje sama, već su s njom prijateljice i kolege muzičari, a veselo društvo najviše vremena provodi u vili koja, pored ostalog, ima i bazen.

Kajli Minog
foto: Profimedia

Nema posebnih prohteva

"To nije prvi put da našu destinaciju posećuju poznate ličnosti. Naravno, kad one dođu kod nas, traže diskreciju jer oni su tu u privatnom aranžmanu, boravili na svojim jahtama ili u nekom od naših najboljih hotela", rekla je direktorka Turističke organizacije Rovinj Odete Sapač za RTL.

Iz vile, u kojoj Kajli boravi većinu vremena, čuje se muzika i glasan smeh. Pevačica u grad izlazi skoro svako veče.

Kajli je, kako prenosi pomenuti medij, jednostavna, pristupačna i draga, te nema velikih zahteva. Ona prvi put boravi u Hrvatskoj, te je zbog posebnog ugođaja odsela u Rovinju.

"Ono što nas posebno raduje je da mi praktično preko njih dobijemo besplatnu promociju zato što oni obično preko svojih društvenih mreža objavljuju slike svojih putovanja", istakla je Odete.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:37

O BAKAMA KOJE IMITIRAJU HURRICANE BRUJI CELA SRBIJA I HRVATSKA! Utegle se, stavile perike, a onda napravile LOM! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track