PRINCEZA DANICA KARAĐORĐEVIĆ NOSI NAJOTMENIJU HALJINU! Za posetu svekrvi spremila autfit koji govori sve jezike: Izgleda prelepo
Foto: Zorana Jevtić

NEVEROVATNO

PRINCEZA DANICA KARAĐORĐEVIĆ NOSI NAJOTMENIJU HALJINU! Za posetu svekrvi spremila autfit koji govori sve jezike: Izgleda prelepo

Pop kultura -

Srpska princeza Danica Karađorđević poznata je po svedenom, klasičnom stilu, ali se čini da ona sa vremena na vreme voli svoju eleganciju da dopuni i po nekim trendi, zavodljivim komadom. Ovog puta, prilikom posete španskom gradu Sevilji, princeza se odlučila za jednu romantičnu kombinaciju, koja iako odskače od njenog stila, svakako lepo ide sa destinacijom na kojoj se našla.

Naime, ona je sa srupugom Filipom i sinom Stefanom posetila svoju svekrvu, Mariju de Gloriju od Orleana i Bargabse, princezu Brazila i Portugalije.Danica se pohvalila i fotografijama iz Pilatove kuće, poznate andaluzijske palate koja oduševljava arhitekturom i idiličnom okolinom, i opisu kojih je napisala:

- Sevilja je podjednako važno i simbolično mesto za našu porodicu poput Beograda i Oplenca. Špansko i brazilsko nasleđe, uspomene na bezbrižno detinjstvo i snaga porodice vezuju nas za jedan od najlepših i sasvim autentičnih gradova na svetu.

Za ovu priliku princeza je izabrala ženstvenu, efektnu haljinu midi dužine sa volanima, koju krasi fin, prozirni materijal. Haljinu karakteriše i divan, romantičan vez u crnoj boji. Ona je kombinaciju upoptunila klasičnim salonkama u boji kože, te jednostavnom frizurom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:25

ŽESTOK OKRŠAJ U PROGRAMU UŽIVO! Antonijević: Biti gej je moda i Evroprajd je preterana seksualnost! Azdejković: KO ŠIŠA VEĆINU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track