SNIMAK DEVOJKE KOJA JE GURNULA DRUGARICU POD AUTOBUS JE NOĆNA MORA: Scena koja ledi krv u žilama imala neverovatan KRAJ! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

jezivo!

SNIMAK DEVOJKE KOJA JE GURNULA DRUGARICU POD AUTOBUS JE NOĆNA MORA: Scena koja ledi krv u žilama imala neverovatan KRAJ! (VIDEO)

Ludi svet -

Izazovi na Tiktoku koji bi potencijalno mogli da imaju tragičan kraj, postali su glavna tema na društvenim mrežama, ali i u medijama. Pažnju koji su oni izazvali dovela je do toga da svetlost dana ponovo ugledaju neki zaboravljeni video snimci koji su podjednako strašni.

Jedan takav je ovih dana ponovo postao viralan. Naime, 2018. godine desila se u gradu Čehovice - Đeđice u Poljskoj scena zbog koje je jedna mlada devojka zamalo izgubila život.

Ona se šetala sa svojom drugaricom. U toku razgovora, drugarica je hela da se našali, te ju je gurnula pod autobus. Čini se da je devojka namerila da je gurne slabo, međutim preterala je i udarila je nesrećnu devojku tako da je ona zaista pala pod autobus, a samo milisekunde, koje su izgleda bile pravo čudo, delile su je od sigurne smrti, kako je to izgledalo, možete pogledati u videu iznad.

(Kurir.rs)

Bonus video:

06:08

KURTIJEVA TAKTIKA ŠIRENJA PANIKE NA BALKANU! Narodni poslanik Drecun i diplomata Milivojević: Kurti želi da izazove sukobe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track