NIKADA NEĆU IMATI UNUKE! Ceca Bojković o ćerkinoj borbi za potomstvo: Svaku Kajinu traumu sam dvostruko propatila
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

iskrena

NIKADA NEĆU IMATI UNUKE! Ceca Bojković o ćerkinoj borbi za potomstvo: Svaku Kajinu traumu sam dvostruko propatila

Pop kultura -

Zahvaljujući dobroj naravi i zdravom poimanju pravih vrednosti, glumica Svetlana Bojković je sa izvesnom lakoćom savladavala pojedine životine teškoće.

Bila je svojoj ćerki veliki oslonac tokom njene borbe za potomstvo.

Katarina Žutić, Svetlana Bojković
foto: Zorana Jevtić, Dragan Kadić

- Kaja je imala veliku podršku svog muža i moju, naravno. Srećna sam što smo to prevazišli. Toliko ljudi nema decu, pa živi dobar i ispunjen život. Naravno, lepo je imati unuke koji nastavljaju tvoju porodičnu istoriju. Ja to neću imati, s Katarinina i moja životna priča za mene je velika nagrada. U mom ovozemaljskom trajanju ogleda sve što sam htela i umela.

Svetlana Bojković
foto: ATA images

Kako kaže za Gloriju, svojoj ćerki, glumici Katarini Žutić kasno je priznala da je glumica. Petnaestak godina je Kaja uveliko igrala u pozorištu, na filmu i televiziji da bi joj Svetlana tek tada kazala da je sazrela, osvestila sebe kao glumicu i da može mirno i bez straha da je gleda.

Katarina Žutić, plaža, Ada Bojana, nudista
foto: Printscreen/Instagram

- Najviše sam se radovala - priča Svetlana, kada je dobila Sterijinu nagradu, jedinu koju ja nikad nisam dobila. To je za mene, njenu majku, bilo posebno važno. Ako Bog hoće da te kazni i učini da se "najedeš" glume, onda odredi da ti i dete bude glumac.

Svetlana Bojković
foto: ATA images

Svaku Kajinu mladalačku traumu na putu glumačkog sazrevanja ja sam dvostruko propatila. Trudila sam se da to pred njom prikrijem da je ne bih povredila i da joj u svakoj muci budem oslonac. Hvala bogu, to je prošlo. Više nemam tremu kad je gledam u pozorištu, na filmu ili televiziji - rekla je glumica za Gloriju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:02

Ceca Bojković čita pesmu za Merimu koju je napisala ćerka Jelena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track