ŠTA SE KRIJE IZA ADRESE TOPOLSKA 18? Decenijama smo se pitali, a ovo je MISTERIJA koju krije, evo KO je tu živeo i o kome je pesma
Foto: Printscreen YouTube

otkrivena tajna

ŠTA SE KRIJE IZA ADRESE TOPOLSKA 18? Decenijama smo se pitali, a ovo je MISTERIJA koju krije, evo KO je tu živeo i o kome je pesma

Pop kultura -

Glumica Snežana Savić igrala je u brojnim serijama i predstavama, a ono što je posebno obeležilo njenu karijeru jeste lik čuvene Maline Vojvodić u seriji "Srećni ljudi" i kao i ostalih serija sa potpisom Siniše Pavića.

Snežana Savić
foto: Printscreen YouTube

Budući da je ona istovremeno i otpevala pesmu "Topolska 18", koja je bila i lajtmotiv ove serije i pratila njenu televizijsku ljubavnu priču s Aljošom Vučkovićem, glumica i pevačica svojevremeno je priznala da je svaki put iznova preplave emocije kada je čuje.

"Topolska 18" ne samo da je obeležila glumicu, ona je ostala urezana u sećanju i mnogobrojnoj publici koja i dan-danas s posebnim žarom gleda reprize "Srećnih ljudi".

Topolska 18
foto: Printscreen YouTube

Ono što su se mnogi pitali više od dvadeset godina jeste značaj ove pesme, a bilo je i nedoumica da li je ta pesma zasnovana na istinitom događaju ili je taj naziv ulice bio inspirativan po nekog.

Snežana Savić je jednom prilikom otkrila šta se krije iza svega toga i rešila misteriju.

- Ljiljana Pavić je živela u toj ulici tokom studentskih dana – rekla je Savićeva jednom prilikom.

Snežana Savić
foto: Printscreen YT

Podsetimo, Ljiljana Pavić je supruga scenariste "Srećnih ljudi" Siniše Pavića i njegov pomoćnik u pisanju scenarija.

Snežana Savić
foto: Printscreen

Ovo nije jedina pesma koju je uradila za njihove serije, već i recimo naslovnu numeru "Srećnih ljudi" koju izvode Ekstra Nena i Boba Stefanović, potom "Srce porodično" u izvedbi Željka Samardžića i neprikosnoveni "Ja hoću život" koju peva Dado Topić za seriju "Bolji život".

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:42

JELENA GAVRILOVIĆ PREPLAKALA KONCERT: Glumica otkrila šta joj je nateralo suze na oči STVARNO SMO ZASLUŽILI TAKAV JEDAN KONCERT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track