Najnovije vesti

NISAM MOGLA DA PROĐEM NEOPAŽENO! Konstrakta otvoreno o odlascima u školu, deci i šta joj je EVROVIZIJA donela i ODUZELA!
Foto: Love production

iskrena

NISAM MOGLA DA PROĐEM NEOPAŽENO! Konstrakta otvoreno o odlascima u školu, deci i šta joj je EVROVIZIJA donela i ODUZELA!

Pop kultura

Ana Đurić Konstakta i "Zemlja gruva" nastupiće na Beer Festu u nedelju, a umetnica je uveliko spremna da se dobro provede sa publikom.

Iako su mnogi ljubitelji zvuka koji ona prezentuje i grupa u kojoj je, godinama unazad znali za nju, ona je ipak odlaskom na Evroviziju dobila i novu publiku.

Konstrakta, Tršić
foto: Kurir/T.Ilić

Čini se da nakon prvog šoka kada je pobedila na Pesmi za Evroviziju, a onda se i dobro plasirala u Torinu, Ana navikla na medijsku pažnju i popularnost koja je eksplodirala. Konstraktu je u razgovoru za Blic odgovorila koja je razlika između nje i Ane Đurić.

- Ne znam. Nema razlike valjda, to sam sve ja. U različitim ulogama, kaže kroz osmeh ali nas je to navelo da se nadovežemo pitanjem kako sada izgledaju njeni odlasci u školu po decu i da li je omiljena među drugarima njenih mališana.

Ana ne krije da je ranije mogla da prođe neopaženo, makar što se fotografisanja tiče.

Konstrakta
foto: Printscreen YT

- Drugari moje dece znaju me odavno, nema tu nekih promena. Vidim da je pesma bila hit ove sezone, među mlađom decom - dobila sam mnogo snimaka sa rekreativnih nastava, priredbi, putovanja...iz svih krajeva Srbije. Deca vole da se slikaju i slobodna su da pitaju za fotografisanje, tako da gde god ima dece, nisam mogla da prođem neopaženo. Ali to uvek bude zabavno, ističe Konstrakta, a javnost je više puta imala priliku da vidi kako izgleda kada ona dođe u posetu nekoj školi, a mališani izvode koreografiju “In corpore sano” i pevaju.

Pevačica je inače završila arhitekturu, te je ponosna majka dvoje dece: devojčice i dečaka Lene i Nikole. Ana je od 2009. godine u braku sa arhitektom Milanom Đurićem.

Sada kada su se utisci nakon Torina slegli, Konstrakta kaže da je najbolja odluka koju je donela bila ta da se prepusti i pusti da je nosi sve što joj se događa.

Konstrakta
foto: Kurir.rs/Ana Denda

- Zadovoljni smo što imamo to iskustvo, iako je bilo trenutaka kada se pitaš "gde si pošla/pošao". Videli smo najveći televizijski šou iznutra. Naučili neke stvari... Što se prepuštenosti tiče, to smatram najboljim izborom, priznaje.

Veliku pažnju izazivaju scenski kostimi za nastupe koje imaju svi članovi grupe na čelu s njom. Đurićevu smo pitali da li imaju stilistu ili sama donosi odluku šta će obući za koji nastup.

- Na Evroviziji smo imali odličnu saradnju sa Ivanom Kesić. Nakon toga nastavili smo da radimo s njom kad god je to moguće - kaže Ana koja često na društvenim mrežama kači svoje odevne kombinacije pa se čak i našali na sopstveni račun.

Konstrakta
foto: Printscreen YT

Konstrakta nikada nije krila da je želela pobedu i da našu zemlju predstavlja na Evroviziji, ali da joj je popularnost smetala. Ipak, takve situacije mogu umetnicima poslužiti kao inspiracija za neke buduće numere.

- Nastup na Evroviziji, popularnost, prisutnost u medijima je svakako iskustvo iz kojeg se svašta nauči o društvu i nije da nije inspirativno. Nisam sigurna šta je tema moje sledeće pesme, možda to bude obična ljubavna pesma - kroz osmeh otkriva.

Pevačica je mislila da će fama za njom da prestane mnogo ranije posle Evrovizije, ali ne jenjava.

Konstrakta, Aerodrom Nikola Tesla
foto: Nenad Kostić

- Meni se čini da jenjava. Ili sam se navikla - glasnim osmehom govori za Blic u nadi će zaista uskoro moći da vodi pređašnji život bez reflektora i paparaco objektiva.

(Kurir.rs)

Bonus video:

Konstrakta peva  u dvorištu Drinke
03:06

Konstrakta peva u dvorištu Drinke

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja