EVO DETALJA SA SVADBE DŽEJ LO I BENA AFLEKA! Sada je sigurno da će se o OVOM DOGAĐAJU pričati godinama, jer je mlada nosila OVO!
Foto: Profimedia

SAD JE ZVANIČNO

EVO DETALJA SA SVADBE DŽEJ LO I BENA AFLEKA! Sada je sigurno da će se o OVOM DOGAĐAJU pričati godinama, jer je mlada nosila OVO!

Pop kultura -

Ben Aflek i Dženifer Lopez venčali su se u subotu na venčanoj ceremoniji koja oduzima dah u njegovoj vili na imanju u Džordžiji vrednom 8,9 miliona dolara, okruženi porodicom, prijateljima i poznatim ličnostima sa "A liste".

Slavni par poznat kao 'Benifer' oduševio je publiku Lopez koja je nosila zadivljujuću belu haljinu "Ralph Lauren" sa dugim vozom i velom, dok je Aflek izgledao oštro u komplementarnom belom i crnom smokingu.

Fotografije snimljene odozgo prikazuju savršene trenutke i zagrljene goste sa osmesima na molu pored obale, ispred ogromne vile.

Novopečeni bračni par lagano je šetao duž snežno belog oltara postavljen posebno za taj dan. Ben, 50, obukao je elegantnu belu jaknu od smokinga, crnu leptir mašnu i crne pantalone i nadvisio svoju 53-godišnju nevestu.

Izgledala je oduševljeno u prisustvu svog muža i njihovim savršenim okruženjem.

Vatromet sa jezera na imanju trebalo je da završi veče, a trolejbusi su odvezli goste para. Srećno okupljanje para došlo je 20 godina nakon što su počeli da se zabavljaju, a potom verili. Podsetimo oni su jednom rezervisali venčanje, da bi ga u jesen 2003. otkazali, okrivljujući preteranu pažnju medija.

Nakon venčanja, par su pratili bliski prijatelji i porodica, uključujući njihovu decu od Dženiferinog trećeg muža Marka Entonija, kao i Aflekova prva supruga Dženifer Garner. Afleku su se pridružila njegova troje dece iz braka sa Dženifer Garner, Vajolet, 16, Serafina, 13, i Sem, 11. A uz JLO su stajali njeni blizanci, Emi i Maks, 14, koje je imala sa Markom Entonijem.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Garner je bila istaknuta po njenom odsustvu, a Aflekov brat Kejsi je takođe odbio da prisustvuje nakon što je rekao da je ranije imao roditeljske obaveze u Los Anđelesu.

(Kurir.rs / DejliMejl.co.uk)

Bonus video:

01:35

Prof dr Goran Stanojević, zamenik direktora UKC o stanju povređenih

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track