SOBARICA (40) U ATINI KRALA LJUDIMA DRAGOCENOSTI I TO POMOĆU DETEKORA! Ova žena je prešla igricu, pravila je kopije ključeva!
Foto: Profimedia

nikad ne reci nikad

SOBARICA (40) U ATINI KRALA LJUDIMA DRAGOCENOSTI I TO POMOĆU DETEKORA! Ova žena je prešla igricu, pravila je kopije ključeva!

Ludi svet -

Opšte je poznato, da nešto što nam je jako vredno ne nosimo na putovanje, jer često, ni zaključani u sobi nisu tako sigurni. Međutim, određene stvari od vrednosti, kao i novac ljudima na putu su neophodne, a ova sobarica je dokazala da one nikako nisu bezbedne u sobi.

U Atini je uhapšena sobarica zbog serije krađa po apartmanima koje je čistila i održavala. Pronalazila je nakit i dragocenosti pomoću detektora. Umesto metlom, "počistila" stanove detektorom! Grčka policija saopštila je da je uhapsila 40-godišnju kućnu pomoćnicu zbog niza krađa u stambenoj zgradi u priobalnom predgrađu Vula, u južnom delu grčke prestonice. Kako navodi Katimerini, ona je uhapšena i optužena za više teških krađa i kršenje zakona o oružju.

grčka policija, Grčka
foto: Profimedia

Reč je o stranoj državljanki koja je čistila i održavala stanove u jednom apartmanskom kompleksu, a policija je povezuje sa najmanje četiri slučaja krađe nakita i dragocenosti.

Policija je saopštila da je prilikom krađa koristila poseban uređaj za otkrivanje plemenitih metala i lociranje dragocenosti, koje bi zatim prodavala.

sobarica
foto: Profimedia

Takođe je pravila kopije ključeva domova u kojima je radila i davala ih saučesnicima, koji bi ih koristili za krađu.

Policijski pretres njene kuće navodno je otrio pravu riznicu vrednih stvari koje je ukrala.

(Kurir.rs / RTS.rs)

Bonus video:

00:54

Pukla cev na uglu Bulevara i Takovske ulice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track