ISPLIVAO SNIMAK PRVOG JAVNOG POLJUPCA PIKEA I NJEGOVE NOVE DEVOJKE! Strastveno se ljubili pred svima, Šakirini fanovi besni VIDEO
Foto: Instagram

CEO SVET IH JE VIDEO

ISPLIVAO SNIMAK PRVOG JAVNOG POLJUPCA PIKEA I NJEGOVE NOVE DEVOJKE! Strastveno se ljubili pred svima, Šakirini fanovi besni VIDEO

Pop kultura -

Svet je ostao šokiran nakon što se pojavila vest da su se poznati fudbaler Žerar Pike i kolumbijska pevačica, Šakira, razišli. Niko nije mogao da veruje da se to dogodilo nakon dugogodišnje veze i dva sina, Saše i Milana, koje je par dobio tokom ljubavi.

Ipak, ubrzo je par potvrdio vesti o razvodu, a svetskipoznata pevačica nastavila je sa svojim životom, kao i njen bivši partner, o kome sada ne prestaje da piše ceo svet. Naime, Pike je našao novu devojku Klaru, a vesti o tome da je u vezi sa devojkom koja ima svega 23 godine opet su ostavile sve u šoku.

Par je ipak, do sada, svoju ljubav čuvao daleko od paparaca, a nedavno se otkrilo kako izgleda nova devojka fudbalera. Međutim, Pike je u petak Klaru odveo na koncert pevača Danija Martina, a dok su uživali u ljubavnim pesmam oni su razmenili i po kojuu nežnost, najblaže rečeno.

Ceo svet video ih je kako se strastveno ljube na tribinama koncerta, a ubrzo se video snimak njihovog poljupca pojavio i na društvenim mrežama. Šakirini fanovi nisu bili baš oduševljeni činjenicom da Pike tako otvoreno pokazuje ljubav prema novoj devojci svega nekoliko meseci nakon raskida.

1 / 4 Foto: Printscreen

Dok su Klarini fanovi već napravili profil na instagramu na koji kače njene fotografije. Da li je to ona, ne zna se zasigurno, ali svakako liči na devojku koja se nalazi na slikama i snimcima sa Pikeom, a mi vam ostavljamo da procenite da li je to ona.

(Kurir.rs)

Bonus video:

23:21

KO SAM JA: Vanja Camović, Kurir TV lice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track