MUŽ MIRJANE BOBIĆ MOJISILOVIĆ PRERANO UMRO, OSTALA JE SAMA SA ĆERKOM (1): Prodavala knjige u Knezu za 20 dinara, pa vraćala dugove
Foto: Printskrin/Instagram

TEŽAK ŽIVOT

MUŽ MIRJANE BOBIĆ MOJISILOVIĆ PRERANO UMRO, OSTALA JE SAMA SA ĆERKOM (1): Prodavala knjige u Knezu za 20 dinara, pa vraćala dugove

Pop kultura -

Mirjana Bobić Mojsilović rano je ostala udovica i samohrana majka ćerke Mile.

Mirjana Bobić Mojsilović
foto: Zorana Jevtić

Ona je morala da kroz život da nastavi sama sa detetom, a novinarstvo je zamenila pisanjem knjiga.

- Imala sam dva izbora, da odem kod mame u krilo i nastavim da plačem i drugo da uzmem život u sopstvene ruke i radila sam to kako sam znala i umela, da li je uvek bilo dobro sigurno nije, da li sam bila spektakularna nisam. Bavila sam se novinarstvom, a kada mi se učinilo da više nemam šta da kažem i da gotovo svaki moj pasus prelazi u literaturu otišla sam iz tog sveta i počela da pišem knjige - objašnjava Mirjana, pa nastavlja.

Mirjana Bobić Mojsilović
foto: Printskrin/Instagram

- Sećam se da sam ih prodavala po Knez Mihajiovoj. Stavim Milu u 'Reno 4' da nam kola ne odnesu panduri i onda idem od knjižare do knjižare. Keš je tada bio i onda sve po deset, dvadeset dinara samo joj ubacim kroz onaj mali leptirić na autu i kažem: 'Milence broj'. Vraćale smo tako naše dugove i živele od toga - kazala je nekadašnja novinarka.

Mirjana Bobić Mojsilović
foto: Zorana Jevtić

Mirjanin muž, doktor Ljubomir Buca Mojsilović, bio je njena najveća ljubav, a zbog ćerke se više nije udavala.

- Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali očigledno nikada nisam htela da se udam. Svesno sam birala muškarce s kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku. Za dete je ta situacija uvek potresna i ono je uvek oštećeno - izjavila je.

(Kurir.rs / Nova S)

Bonus video:

00:52

POTOPLJENI NEMAČKI BRODOVI IZRONILI KOD PRAHOVA Suša izbacila ratnu mornaricu na površinu Dunava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track