NAŠA LEPA GLUMICA U LJUBAVI S 18 GODINA STARIJIM MUŠKARCEM: Pre njega je bila udata za POZNATOG REDITELJA koga je TEŠKO PREBOLELA!
Foto: Damir Dervišagić

U SKLADNOJ SU ZAJEDNICI

NAŠA LEPA GLUMICA U LJUBAVI S 18 GODINA STARIJIM MUŠKARCEM: Pre njega je bila udata za POZNATOG REDITELJA koga je TEŠKO PREBOLELA!

Pop kultura -

Naša poznata glumica Vanja Milačić je već 15 godina u ljubavnoj vezi s 18 godina starijim advokatom Božom Prelevićem, s kojim ima dvoje dece.

Vanja Milačić je pre Boža Prelevića bila u braku s rediteljem Jagošem Markovićem, a od njega se razvela 2006. godine. Kako je tada rekla, razvod je teško podnela, a istakla je i to da je Jagoš bio njena dotadašnja najveća ljubav.

Jagoš Marković, nagrada, Tatjana Lukjanova
foto: Dragana Udovičić

Izvesno vreme nakon razvoda Vanja je otpočela vezu s poznatim beogradskim advokatom Prelevićem, s kojim je kasnije dobila ćerku Kseniju i sina Lazara.

Iako su dugo godina u zajednici, Vanja i Božo ipak ne planiraju da stanu pred oltar.

Vanja Milačić, Boža Prelević
foto: Damir Dervišagić

- Moj suprug i ja ne uspevamo ni rečenicu jedno drugome da završimo, a kamoli negde da odemo. Boža i ja se nismo venčali, niti ćemo ikada, ni građanski, ni crkveno. Ja verujem u ljubav, a ne u brak - istakla je glumica u jednom intervjuu.

Vanja je svojevremeno u jednom intervjuu takođe ispričala i da je imala teško detinjstvo, te da je samo maštala o tome da preživi.

- Ja nisam imala baš tako bajkovito detinjstvo. Naprotiv, imala sam baš teško detinjstvo, dosta turbulentno i siromašno. Nikad nisam maštala o bajkama niti, kao sve devojčice, o venčanjima, venčanicama i udajama. Ja sam maštala da preživim - istakla je Vanja u "Exkluzivu" tada.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:30

PRIČALO SE DA JOJ JE BRAK PUKAO ZBOG S*KSA SA KOLEGOM NA VEŠ-MAŠINI: Glumica konačno progovorila o frajerima NIŠTA NIJE KRILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track