GAZI 7. DECENIJU, A IZGLEDA KAO 1.000.000 $! Šeron Stoun raspametila društvene mreže svojim SEKSI telom, mlađe mogu da joj zavide
Foto: Profimedia

prezgodna

GAZI 7. DECENIJU, A IZGLEDA KAO 1.000.000 $! Šeron Stoun raspametila društvene mreže svojim SEKSI telom, mlađe mogu da joj zavide

Pop kultura -

Holivudska diva Šeron Stoun (64) najpoznatija po ulozi u "Niskim strastima" i u sedmoj deceniji izgleda privlačno i mladoliko. Dokazala je to novom fotografijom na kojoj pozira u vrlo oskudnom, ali itekako seksepilnom izdanju.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

- Zašto uvek budem u formi kada prođe leto? - napisala je glumica uz objavu.

Atraktivna plavuša pokazala je u minijaturnom bikiniju svoje zategnuto telo, posebno stomak, a zatim i grudi. "Kakva žena!", "Jednostavno si seksi', "Uau", "Kako ti to polazi za rukom", "Uvek boginja", pisali su joj pratioci u komentarima.

Šeron Stoun
foto: Printscreen/Instagram

Glumica se nedavno fotografisala i u toplesu pored bazena, a reakcije su takođe bile vrlo pozitivne.

Ona je pre 30 godina proslavila uloga fatalne zavodnice Ketrin Tramel u erotskom trileru "Niske strasti". I dan danas mnogi pričaju o sceni u kojoj premešta nogu s noge. Kadru, u kojem je glumica tokom policijskog ispitivanja otkrila da ispod ne nosi baš ništa, a scena je i sada jedna od najseksi ikad snimljenih.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

- Imala sam 32 godine kada sam dobila ulogu KetrinTramel. Bilo je to poprilično kasno s obzirom na godine koje sam tada imala. No, od trenutka kada sam pročitala scenario, znala sam da sam upravo ja prava osoba za tu ulogu.

Bio je to intelektualno složen deo i osećala sam se kao da stvarno razumem ulogu. Ketrin me podsetila na neke likove koje je Orson Vels igrao u prošlosti. Ovako komplikovane glavne uloge kao što je meni bila Ketrin, jednostavno se ne dodeljuju tako često ženskim likovima - rekla je ona svojevremeno.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:30

PRIČALO SE DA JOJ JE BRAK PUKAO ZBOG S*KSA SA KOLEGOM NA VEŠ-MAŠINI: Glumica konačno progovorila o frajerima NIŠTA NIJE KRILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track