NAJDUBLJI DEKOLTE I KRATKA SUKNJA: Nikad smelija Jelisaveta Orašanin! Razgolitila se za NOĆNI PROVOD, a ONA joj pravi društvo
Foto: Nemanja Nikolić

UŽIVAJU U SRPSKOJ PRESTONICI

NAJDUBLJI DEKOLTE I KRATKA SUKNJA: Nikad smelija Jelisaveta Orašanin! Razgolitila se za NOĆNI PROVOD, a ONA joj pravi društvo

Pop kultura -

Glumica Jelisaveta Orašanin jedna je od najatraktivinijih mladih glumica na ovim prostorima, a njena vitka linija dozvoljava joj da nosi odevne kombinacije kakve poželi. Jednostavno, šta god da obuče, njoj savršeno stoji, čak i nakon dva porođaja koja je imala.

Ništa manje zgodna nije ni Jelisavetina drugarica i supruga proslavljenog košarkaša Bobana Marjanovića, Milica, koja je takođe majka dvoje dece, a mnogi je nazivaju "džepna venera".

Naime, Jelisaveta i Milica trenutno borave u Beogradu, a fotografijom su zabeležile trenutke pre noćnog izlaska za koji su se i te kako skockale, pa izazvale oduševljenje pratilaca.

Ove dve prijateljice su se, štaviše, uskladile stajlinzima za noćni izlazak, te su obe obukle uske, crne, kratke haljine koje ističu njihove atribute.

Jelisaveta je istakla duge noge u mini haljini sa dubokim dekolteom i golim stomakom, dok je Milica odabrala usku haljinu asimetričnog kroja sa prorezima.

Neki bi rekli da je smelo, ali sudeći po komentarima oduševljenih pratilaca, Milica i Jelisaveta su ponele sjajne stajline koje su i te kako umele da iznesu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:19

Jelisaveta Orašanin u tanga kupaćem kao nindža ratnica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track