UZ DARIJU JE SRBIJA PLAKALA U PINKOVIM ZVEZDICAMA! Devojčica je porasla i napravila ozbiljnu karijeru: Evo kako danas izgleda!
Foto: Printskrin

svi su je voleli

UZ DARIJU JE SRBIJA PLAKALA U PINKOVIM ZVEZDICAMA! Devojčica je porasla i napravila ozbiljnu karijeru: Evo kako danas izgleda!

Pop kultura -

Verni fanovi "Pinkovih zvezdica", muzičkog talent šou-programa za najmlađe, sećaju se devojčice, koja je 2015. godine oduševila srpsku publiku i osvojila 8 mesto na ovom takmičenju, Darije Vračević.

Godine su prošle, a Vračevićeva se nije mnogo pojavljivala u javnosti, mimo predstavljanja Srbije na Dečjoj Evroviziji 2019. godine. Ipak, mimo školskih obaveza ona je imala pune ruke posla.

Pinkove Zvezdice, Darija Vračević
foto: Printskrin

Darija je učestvovala na mnoštvu festivala i osvojila brojne nagrade, pa čak i van granica naše zemlje. Učešće na beloruskom festivalu "Slavjanski bazar" donelo joj je pozive za razne dečje festivale širom Evrope.

Vračevićeva se čak našla i na sceni Narodnog pozorišta zbog uloge u mjuziklu "Tesla i bitka na magnetnom polju", a u međuvremenu je snimala reklame i džinglove, kako za radio tako i za televiziju.

Darija Vračević
foto: Printscreen

Ova talentovana devojčica u svoju biografiju može da upiše i sinhronizovanje animiranih filmova, ali i dve srebrne i pet zlatnih medalja sa plesnih takmičenja.

Darija danas ima 14. godina i na osnovu njenih objava na društvenim mrežama da se zaključiti da je stasala u veoma lepu devojčicu koju tek čeka svetla budućnost prepuna postignuća na raznim poljima.

(Kurir.rs)

Bonus video:

23:26

DARIJA JE HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Ima samo 14 godina i ogromne talente

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track