LEGENDARNU GLUMICU ŠUTNUO MLAĐI Šeron Stoun otkrila BIZARAN razlog raskida: Ako u meni ne vidite više od toga, slobodno IDITE
Foto: Profimedia

bruka

LEGENDARNU GLUMICU ŠUTNUO MLAĐI Šeron Stoun otkrila BIZARAN razlog raskida: Ako u meni ne vidite više od toga, slobodno IDITE

Pop kultura -

Septembarsku naslovnu stranu arapskog izdanja Voga krasi legendarna Šeron Stoun, koja je u velikom intervjuu progovorila o mnogim temama, pa tako i o svom ljubavnom životu.

Šeron Stoun
foto: Printscreen/Instagram

Holivudska glumica otkrila je kako je nedavno raskinula ljubavnu vezu s mlađim muškarcem, tačnije, on je prekinuo vezu i to iz bizarnog razloga - jer je glumica (64), uprkos njegovoj molbi, odbila da u lice ubrizga botoks kako bi uklonila bore.

Kako je rekla u intervjuu, nakon što je muškarac, čiji identitet nije želela da otkrije, upitao je li ikada koristila botoks, glumica mu je odgovorila: "Verovatno bi bilo dobro da jesam za tvoj ego, kao i za moj."

"Izašli smo još jednom nakon toga, a onda on više nije bio zainteresovan da se viđa sa mnom. Ako u meni ne vidite više od toga, molim vas da sami napustite moj život. Slobodno idite."

No, ono što je najzanimljivije je da je Šeron Stoun u prošlosti koristila injekcije botoksa, ali je onda shvatila da joj takva stvar ne treba, posebnojer su tretmani za nju bili izuzetno bolni.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

"Postojao je taj period moje velike slave kada sam uzimala botoks, filere i slične stvari, a onda sam doživela težak moždani udar, kada sam devet dana imala krvarenje u mozgu i morala sam da primim više od 300 injekcija botoksa i raznih filera u jednu stranu lica samo kako bi ponovno moje lice izgledalo normalno" prisetila se i dodala kako je upravo to iskustvo, kada je bila na ivici smrti, promenila njeno viđenje botoksa iz nečeg estetskog u nešto bolno i neurološki potrebno.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:42

JELENA GAVRILOVIĆ PREPLAKALA KONCERT: Glumica otkrila šta joj je nateralo suze na oči STVARNO SMO ZASLUŽILI TAKAV JEDAN KONCERT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track