ISTRČALA U SUZAMA SA SOPSTVENOG VENČANJA ZBOG SVEKRVE: Novi detalji sukoba Viktorije Bekam sa snajom! Ne može očima da je vidi!
Foto: Printscreen/Instagram

OVAKO JE POČELO

ISTRČALA U SUZAMA SA SOPSTVENOG VENČANJA ZBOG SVEKRVE: Novi detalji sukoba Viktorije Bekam sa snajom! Ne može očima da je vidi!

Pop kultura -

Nakon što se Bruklin Bekam oženio naslednicom multimilijardera, Nikolom Pelc u aprilu ove godine, počele su da cure u javnost informacije o sukobu unutar inače uvek skladne porodice Bekam.

Naime, vrlo brzo nakon što je zaljubljeni par razmenio zavete, počelo je da se šuška o velikom sukobu između svekrve Viktorije i snaje Nikole. Kako se čini, odnosi u porodici Bekam su se od tog venčanja veoma narušili, a za sve su navodno krive žene.

Nikola Pelc, Bruklin Bekam
foto: Profimedia

Zna se kako se Viktorija uvredila jer joj Nikola nije dala da joj organizuje svadbu, niti da joj kreira venčanicu, a poznato je i kako mladi bračni par ovog leta nije proveo ni dana u društvu Bruklinovih roditelja – čime su šuškanja o raskolu u toj slavnoj porodici potvrđena.

Uz sve to, Nikola je već nekoliko puta objavljivala simbolične statuse na Instagramu u kojima je između redova prozivala svekrvu, a sada su procurili još neki sočni detalji tog turbulentnog odnosa.

Naime, prema pisanju britanskih medija, izvori bliski paru otkrili su kako je Nikola od jada i muke u jednom trenutku svoje svadbe pobegla sa same ceremonije, a za sve je bila kriva upravo njena svekrva Viktorija.

venčanje, Bekamovi, Bruklin Bekam, Nikola Pelc
foto: Profimedia

Kako se priča, do ove nemile scene došlo je zbog govora u čast Viktoriji, a koji je mladu Nikolu jako uzrujao. Toliko se uznemirila da je počela nekontrolisano da plače, pa je pobegla od svog mladoženje i zvanica. Naime, Mark Entoni, poznati pevač i prijatelj Dejvida Bekama, držao je govor, koji je trebao da bude posvećen mladencima – da bi zapravo bio oda Viktoriji, što je Nikolu jako uzrujalo.

Tako se Nikola uvredila jer je smatrala da njena svekrva svu pažnju s venčanja želi da prigrabi sebi. Prema rečima ljudi bliskih paru, mlada naslednica ne voli da deli pažnju s drugima, a pogotovo joj nije dobro leglo kada sva pažnja zvanica na njenom venčanju nije bila samo na njoj. O svemu se lepotica požalila svojoj majci i sestri, koje su je otpratile do toaleta velikog imanja da dođe k sebi i smiri se.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Instagram/victoriabeckham

Da bi stvar bila još gora, Mark Entoni je taj govor održao neposredno pre nego što je za mladence pevao za njihov prvi svadbeni ples, što je Nikolu još više razjarilo. Uz to, prvi ples na kraju je Bruklin otplesao s majkom, a ne s Nikolom, što je bio finalni udarac njegovoj novoj supruzi – zbog kojeg sada ne može da vidi Viktoriju.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

05:28

Viral - Mladi brakovi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track