GLAMUROZNO DEVOJAČKO VEČE ANJE MIT: Glumici drugarice priredile IZNENAĐENJE za pamćenje, a ovo ju je POSEBNO RAZNEŽILO!
Foto: Instagram

USKORO POSTAJE GOSPOĐA VESIĆ

GLAMUROZNO DEVOJAČKO VEČE ANJE MIT: Glumici drugarice priredile IZNENAĐENJE za pamćenje, a ovo ju je POSEBNO RAZNEŽILO!

Pop kultura -

Glumica Anja Mit će za nekoliko dana pred oltarom reći "da" svom vereniku, pilotu, Ognjenu Vesiću, zbog čega su joj sinoć prijateljice organizovale devojačko veče, a među njima su se našle i njene koleginice Ljubinka Klarić i Ivana Dudić.

Anja Mit je zablistala u beloj haljini koju su krasili biseri, a osmeh s lica nije skidala ni na trenutak.

Prijateljice su je iznenadile tortom u roze boji, koja je inače njena omiljena, a na njoj je stajao natpis "Bride to be". Veselo društvo je uživalo u jednom lokalu, odakle su produžile u prestonički klub, na nastup pevačice Marije Mikić.

Poseban poklon dobila je od dugogodišnje prijateljice koja joj je uručila nakit za najvažniji dan u njenom životu što ju je, sudeći po fotografiji koju je podelila, posebno raznežilo.

Anja Mit
foto: Printscreen Instagram

Inače, venčanje je zakazano za septembar, te se pripreme uveliko privode kraju. Buduća mlada najavila je da će tokom svadbe promeniti čak tri venčanice, što je posebno raduje.

Anja Mit
foto: Printscreen Instagram

- Najviše vodim računa da nešto ne zaboravimo i bez notesa ne izlazim iz kuće. Imaću i tri venčanice i ne znam koja je lepša. Moja prijateljica Merima, koja ima salon venčanica, bila je zadužena da se osećam kao princeza i jedva čekam da ih obučem, naravno ne sve tri odjednom (smeh) - izjavila je nedavno Anja i otkrila da će na venčanu uzeti muževljevo prezime Vesić.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:25

Anja Mit: Dušan Kaličanin me je nagovorio da uzmem televizor iz kontejnera!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track