GLUMAC ZA KOJIM ŽENE UMIRU PROŠETAO CRVENIM TEPIHOM GOLIH LEĐA: O njegovom stajlingu priča CEO SVET! Svi su gledali samo u njega!
Foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

HRABRO

GLUMAC ZA KOJIM ŽENE UMIRU PROŠETAO CRVENIM TEPIHOM GOLIH LEĐA: O njegovom stajlingu priča CEO SVET! Svi su gledali samo u njega!

Pop kultura -

Glumac Timoti Šalame pobrinuo se da svi pogledi budu uprti u njega dok je prisustvovao premijeri svog novog filma "Bones and All" na Venecijanskom filmskom festivalu u petak.

Francusko-američka zvezda privukla je pažnju u upečatljivom crvenom kombinezonu koji je imao odvažan dizajn s golim leđima. Šalame je u Veneciji nosio i par elegantnih dizajnerskih sunčanih naočara, te je projurio niz crveni tepih kako bi pozdravio obožavatelje i svoje kolege. Njegov autfit činile su pantalone visokog struka i gornji deo s izrezom, a sve je upotpunio crnim kožnim čizmama.

Timoti Šalame
foto: Marilla Sicilia / Zuma Press / Profimedia

Na Tviteru su mnogi obožavatelji izrazili koliko su bili zapanjeni izgledom zvezde filma "Dina" i time kako on prkosi društvenim stereotipima o tome šta bi muškarac trebalo da nosi.

"Više muškaraca bi trebalo da rizikuje na crvenom tepihu", napisao je jedan obožavatelj.

Timoti Šalame
foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Filmski festival koji okuplja najveće svetske filmske zvezde održava se svake godine na ostrvu Lido u venecijanskoj laguni. Projekcije filmova održavaju se u Palazzo del Cinema na Lungomare Marconi. U ovogodišnjoj postavi biće i biografski film "Blonde", s Anom de Armas u glavnoj ulozi filmske ikone Merilin Monro, koji će se boriti za najveće priznanje u konkurenciji.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:24

NAJURILI JE SA TELEVIZIJE ZBOG DEKOLTEA DO PUPKA: Jednoj od najlepših Jugoslovenki haljina UNIŠTILA karijeru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track