OGLASILA SE BRITNI SPIRS NAKON ISPOVESTI SVOG SINA: Dečak progovorio o odnosu s njom, a pevačica imala da poruči SAMO JEDNO!
Foto: Printscreen/Instagram

POLJULJAN ODNOS

OGLASILA SE BRITNI SPIRS NAKON ISPOVESTI SVOG SINA: Dečak progovorio o odnosu s njom, a pevačica imala da poruči SAMO JEDNO!

Pop kultura -

Slavna pevačica Britni Spirs vratila se na Instagram objavivši dugu poruku upućenu svojim sinovima, a posebno 15-godišnjem Džejdenu, koji je u novom intervjuu stao u odbranu svoga oca, Kevina Federlajna i svog dede, Džejmija Spirsa, koji je 13 godina bio Britnin staratelj.

- Dala sam sve od sebe da budem najbolja osoba koja mogu biti - započela je Spirs u objavi koju je podelila na svom Instagramu.

- Konačno u 40. godini bez ograničenja onoga što mi je porodica učinila. Svom sinu Džejdenu šaljem svu ljubav sveta svaki dan do kraja svog života - nastavila je.

Britnino starateljstvo počelo je 2008. i trebalo je da bude privremeno, ali na kraju je trajalo dugih 13 godina. Sudija Brenda Džej Peni konačno je u novembru 2021. ukinula starateljstvo koje je njen otac imao nad njom.

- Moja ljubav prema mojoj deci ima granice i duboko me rastužuje što je rekao da nisam ispunila njegova očekivanja kao majka. Možda jednoga dana možemo da se nađemo licem u lice i otvoreno razgovaramo o ovome. Možda, drago dete, ti možeš da objasniš zašto bi naša porodica to ikome učinila - dodala je.

U intervjuu s dokumentaristkinjom Dafne Barak, Džejden je stao u odbranu svog dede Džejmija u vezi sa starateljstvom.

- Isprva je samo pokušavao da bude poput svakog oca koji je dopuštao da ostvari san svoje ćerke da postane superzvezda, ali mislio sam da je starateljstvo možda trajalo predugo. Zato je verojatno moja mama bila ljuta zbog cele situacije - rekao je.

Džejden je naglasio da ne mrzi svoju majku, te da očekuje da će se njihov odnos popraviti.

- Siguran sam da ovo može da se popravi. Samo će trebati puno vremena i truda. Samo želim da joj psihički bude bolje. Kada joj bude bolje, stvarno želim ponovo da je vidim - nastavio je.

- Puno te volim, nadam se najboljem za tebe. Možda jednog dana možemo ovako da sednemo i ponovo razgovaramo, poručio je majci.

Tokom intervjua, Džejden je takođe objasnio zašto on i njegov 16-godišnji brat Šon Preston nisu prisustvovali njenom venčanju.

- To nije bilo dobro vreme za odlazak. Ne kažem da nisam srećan zbog nje. Jako sam srećan zbog njih, ali nije pozvala celu porodicu i onda da smo samo ja i Preston, jednostavno ne vidim kako bi se ta situacija završila u dobrim odnosima - rekao je Džejden, koji je takođe ukratko opisao odnos sa svojim starijim bratom.

- Preston i ja smo vrlo ujedinjeni. On uvek pazi na mene i ja se brinem za njega. Pazimo da obojica budemo psihički zdravi - zaključio je.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track