KAMILA NAKON RASKIDA POKUPILA STVARI I OTIŠLA: Dikaprijeva bivša menja život IZ KORENA, a evo šta radi glumac dok se ona seli!
Foto: CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NASTAVILA DALJE

KAMILA NAKON RASKIDA POKUPILA STVARI I OTIŠLA: Dikaprijeva bivša menja život IZ KORENA, a evo šta radi glumac dok se ona seli!

Pop kultura -

Bivša devojka Leonarda Dikaprija (47), manekenka Kamila Moron (25), uselila se u novi stan nakon raskida s glumcem. Paparaci su je uhvatili u Malibuu dok je s prijateljima iznosila stvari iz automobila.

Moron, u dekoltiranoj beloj majici bez rukava i farmericama, izgledala je potišteno i snuždeno dok su joj prijatelji pomagali oko selidbe.

Kamila Moron
foto: CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prijatelji su joj spremno unosili nameštaj u stan i iznosili iz automobila različite predmete i kese sa stvarima.

Dok je Kamila verovatno pakovala svoje stvari za selidbu, njen bivši zabavljao se u noćnom klubu sa svojim starim prijateljima. Strani mediji navode kako izlazi svaku noć otkako je raskinuo s manekenkom.

Leonardo Dikaprio
foto: Profimedia

Leonardo i Kamilla bili su zajedno četiri godine. Još uvek se ne zna razlog raskida, ali zna se da se veza završila samo dva meseca nakon što je ona napunila 25. Tek su nedavno raskinuli, a Dikaprio je već "uhvaćen" s novom devojkom, Ukrajinkom Marijom Beregovom (22).

Devojka, očekivano, ima manje od 25 godina, a bila je udata za Ahmeda Masuda Abdelhafida (30). Inače, unuka ministra unutrašnjih poslova i lojalnog sluge Moamera Gadafija. Odrasla je u Švajcarskoj, gde je pohađala privatni internat, a trenutno živi u Londonu, gde studira kako bi mogla da preuzme porodičnu farmaceutsku kompaniju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:45

DEVOJKA JOJ UPROPASTILA NASTUP IZ HIRA! Teodora Džehverović za Kurir TV otkrila zašto ovaj SREDNJI PRST NIKADA NEĆE ZABORAVITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track