OTKRIVENO ZAŠTO SE UBILA VODITELJKA NINA: Verenik ju je varao, a ono što je pronašla kod kuće je DOTUKLO!
Foto: Printskrin/Facebook

TUGA

OTKRIVENO ZAŠTO SE UBILA VODITELJKA NINA: Verenik ju je varao, a ono što je pronašla kod kuće je DOTUKLO!

Pop kultura -

Voditeljka Nina Pećolk izvršila je samoubistvo početkom ove nedelje, a vest o iznenadnoj smrti mlade voditeljke potresla je ceo svet. Nina je imala samo 27 godina i oduzela je sebi život zbog problema koje je imala u vezi, a koji su kulminirali prethodnih nedelja.

Nina je dugo bila u vezi sa deset godina starijim Kajlom Hasom, razvedenim ocem dvoje dece, ali je veza bila turbulentna. Par je bio i veren i pozivnice za venčanje poslate, kada je Kajl iznenada otkazao venčanje dva meseca pre zakazane ceremonije. Nina je teško podnosila njegove promene raspoloženja, svađe izazvane alkoholom, ali i tračeve o prevari. Ipak su pokušali da rade na vezi i zajedno su kupili kuću. Kap koja je prelila čašu za Ninu, prema izjavama njenih najbližih, bila je kada je pronašla donji veš nepoznate ženske osobe u toj kući, prenosi Mondo.

Nina je u kući oduzela sebi život nakon više nedelja čudnog ponašanja koje je zabrinulo njenu porodicu. Jedna njena prijateljica rekla je i da je Kajl naokolo pričao kako ne želi više da bude s njom i pokazivao prijateljima fotografije zgodne bivše devojke. Nina je potom porodici slala poruke u kojima je pisala da više ne može da izdrži odnos s njim i da pomišlja da digne ruku na sebe.

Od Nine, koja je oduzela sebi život na način koji je porodica odabrala da ne saopšti, najbliži su se oprostili na dve komemoracije. Jedna je bila na Floridi gde je rođena, a druga u Viskonsinu gde je radila na televiziji.

Ako pomišljate na samoubistvo ili imate takve misli, broj SOS linije klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

(Kurir.rs/ Mondo)

Bonus video:

00:41

POKUŠALI DA IZVRŠE SAMOUBISTVO TABLETAMA?! Eksperti: Ljudi OVAJ lek mešaju sa Andolom A NE ZNAJU DA JE SMRTONOSNA DROGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track