05:09

PROSLAVILA SE U ULOZI MARINE U SREĆNIM LJUDIMA IZ DEVEDESETIH GODINA: Evo kako sada izgleda glumica Bojana Kovačević

sad glumi u popularnoj seriji

PROSLAVILA SE U ULOZI MARINE U SREĆNIM LJUDIMA IZ DEVEDESETIH GODINA: Evo kako sada izgleda glumica Bojana Kovačević (FOTO/VIDEO)

Pop kultura -

Završeno je snimanje popularne serije "Aviondžije" i ekipa ovog sitkoma sletela je na tlo da sačeka reakcije publike na novu, sedmu sezonu. O tome kako je bilo leteti i koliko je važno u glumačkom poslu ne poleteti, voditelji Kurir televizije razgovarali su sa akterkama ove serije, Bojanom Kovačević i Teodorom Bjelicom.

Bojana Kovačević
foto: Printscreen YT

-

Podsetimo, Bojana Kovačević glumila je u popularnoj seriji Srećni ljudi. Glumila je Marinu Popac, ćerku medicinske sestre Antonije Miloradović (Svetlana Bojković) i ženu dr Gorana Popca ( Aleksandar Dunić). Scenario za Srećne ljude su napisali Siniša Pavić i Ljiljana Pavić, a režirali su Aleksandar Đorđević i Slobodan Šuljagić.

1 / 8 Foto: Printscreen YT

Serija ima 70 epizoda, kao i novogodišnji specijal, u trajanju od 45 minuta. Serija je snimana i emitovana u periodu od 1993. do 1996. godine („Srećni ljudi” i „Srećni ljudi 2”), a kasnije više puta reprizirana. Takođe, ova serija je prva serija u produkciji RTS-a nakon raspada SFR Jugoslavije.

Više pogledajte u VIDEU ISPOD:

05:09

PROSLAVILA SE U ULOZI MARINE U SREĆNIM LJUDIMA IZ DEVEDESETIH GODINA: Evo kako sada izgleda glumica Bojana Kovačević

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:30

PRIČALO SE DA JOJ JE BRAK PUKAO ZBOG S*KSA SA KOLEGOM NA VEŠ-MAŠINI: Glumica konačno progovorila o frajerima NIŠTA NIJE KRILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track