EVO KAKO JE HRVATSKI TAJKUN LUKSUZNO UDAO ĆERKU: Na svadbi pevala Sandra Afrika i Mate Bulić, a gosti VRŠLJALI do sitnih sati
Foto: Printscreen Instagram

nema stajanja

EVO KAKO JE HRVATSKI TAJKUN LUKSUZNO UDAO ĆERKU: Na svadbi pevala Sandra Afrika i Mate Bulić, a gosti VRŠLJALI do sitnih sati

Zanimljivosti -

Lucia Šarić, od sada Lucia Lončarek, udala se za dečka Marka s kojim je u vezi od 2020. godine, a delić slavlja podijelila je i na Instagramu.

1 / 4 Foto: Printskrin/Instagram

Marko ju je verio u gradu Komo u Italiji, a venčanje su ipak održali kući. Na Instagramu pokazala je beli Mercedes s kojim je išla u crkvu, a podelila je i trenutak u crkvi kada je rekla 'sudbonosno da'.

A nešto kasnije je podelila i snimke na kojima se vidi da su svoj prvi zajednički ples kao suprug i supruga otplesali na stihove srpskog pevača Željka Joksimovića i njegove pesme "Nisam te zbog lepote voleo".

Lucia Lončarek
foto: Printskrin/Instagram
1 / 3 Foto: Printskrin/Instagram
1 / 2 Foto: Printskrin/Instagram

Lucia je ćerka Hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, osnivača Europatrejda. Europatrejd više od 20 godina zastupa Samsung za Hrvatsku, a osim njega zastupa i LG i "Philips", a sve to mu je donelo status jednog od najbogatijih Hrvata.

Podsetimo, Lucia je 2017. godine učestvovala u šou koji je namenjen ljudima koji imaju problem sa viškom kolograma.

U šou je ušla s 133,7 kilograma i tokom boravka u njemu izgubila je 7,9 kilograma, što je 5,9 odsto telesne mase.

(Kurir.rs / Večernji.hr)

Bonus video:

00:30

Ćerka Mire Škorić stigla u restoran, sačekao ju je otac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja