MEGAN MARKL NOSI NAJMODERNIJE PANTALONE GODINE: Dodaju 5 centimetara visine, izdužuju figuru, a Konstrakta ih ne skida! (FOTO)
Foto: Profimedia

žena za sve

MEGAN MARKL NOSI NAJMODERNIJE PANTALONE GODINE: Dodaju 5 centimetara visine, izdužuju figuru, a Konstrakta ih ne skida! (FOTO)

Pop kultura -

Za manje od 24 sata Megan Markl predstavila se u dva modno besprekorna izdanja. Prvo u crvenoj odevnoj kombinaciji na sinoćnjem Samitu mladih lidera u Mančesteru, a zatim danas na "Igrama nepobedivih" u Dizeldorfu.

Megan Markl je na tradicionalnu sportsku manifestaciju došla sa suprugom princom Harijem, koji je pokrovitelj ovog događaja.

Megan Markl
foto: Profimedia

Još se sumiraju utisci o njenom jučerašnjem stajlingu. U pitanju su bili košulja i pantalone jednostavnog kroja modne marke "Valentino". Izraženo kroz brojke, njeno modno izdanje dovelo je do ovih brojki.

Kada je u pitanju stil, američka glumica i bivša viša članica britanskog dvora skoro da ne pravi greške. Ali se ovih dana vraća svojim najboljim danima. Današnja odevna kombinacija na njoj podsetila nas je na dobra stara vremena pre Megzita kada je Megan u više navrata nosila odeću nežnog kolorita. Kada bismo pitali nju i Harija, možda se ne bi složila sa ovim "dobra stara vremena", nego da ne kvarimo divnu modnu priču.

Megan Markl
foto: Profimedia

Iza njenog belo-bež izdanja nalaze se sledeći brendovi: Anine Bing stoji iza bluze koja je krojem podsetila na gornji deo haljine koju je Megan nosila na svadbenom prijemu 2018. u Vindzoru, a iza pantalona nalazi se američki modni dizajner Brendon Maksvel.

Bluza pripada poslednjoj kolekciji dok je cena pantalona poznata i iznosi 1.020 funti odnosno oko 1.200 evra.

Lonstraktine pantalone su njen zaštitni modni znak.

Konstrakta, Tršić
foto: Kurir/T.Ilić

Slične modele pantalona rado nosi i naša muzička zvezda Konstrakta. Pevačica je veliki ljubitelj popularnih palazzo pantalona, među kojima su i modeli dizajnerke Aleksandre Lalić. Birajući takve kreacije, zadivila je modnu javnost u regionu i šire.

Megan Markl
foto: Profimedia

Inače, postoji bezbroj širokih pallazo pantalona, od ekstremnijih do svedenijih.

Konstrakta je u pesmu "In corpore sano" kojom je predstvaljala našu zemlju na Pesmi Evrovizije u Italiji ove godine, pomenula Megan Markl ukazujući na ispraznost sadržaja koji nas okružuje. Imamo sada dobar modni povod da pomenemo obe- SJAJNU MODNU PREPORUKU ZA PREDSTOJEĆU JESEN.

Megan Markl nosila je danas i Kartije sat koji je pripadao princezi Dajani. Nimalo slučajno jer je Ledi Di sahranjena na današnji na pre 25 godina.

(Kurir.rs / BlicŽena)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track