VEČERAS U VENECIJI SAMO VISOKA MODA I ELEGANCIJA: Brat Đanija VERSAĆEA vredi više od 400 miliona dolara, a obukao je OVO!
Foto: Profimedia

LUKSUZ

VEČERAS U VENECIJI SAMO VISOKA MODA I ELEGANCIJA: Brat Đanija VERSAĆEA vredi više od 400 miliona dolara, a obukao je OVO!

Pop kultura -

Nastavlja se modna fešta na 79. Filmskom festivalu i kako se tradicionalna manifestacija bliži kraju (10. septembar) dešavanja na crvenom tepihu postaju sve uzbudljivija. Šta se desilo danas na premijeri filma "Saint Omer"?

Sjajan stil je danas predstavljen u Veneciji. Za to je bila zadužena i glumica Tilda Svinton koja se pojavila u damskoj haljini crne boje. U pitanju je pomalo neobičan model, a epitet "neobične" naročito zaslužuju njene sandale ukrašene ogromnom zlatnom alkom. Ali takav je stil ove zvezde- drugačiji, ali istovremeno veoma dobar. Tilda je na Festival stigla sa novom bojom kose- žute povrdivši reputaciju ljubitelja transformacija, prenosi Blic.

Tilda Svinton
foto: Profimedia

Prelepu haljinu nosila je francuska glumica Aurelija Petit. U modelu sa dve nijanse crvene boje priredila je pravu modnu poslasticu.

1 / 2 Foto: Profimedia
Alis Diop
foto: Profimedia

Među zvanicama na premijeri bio je i Santo Versaće, brat slavnog dizajnera Đanija Versaćea, koji je došao u društvu supruge Frančeske di Stefano. Političar i jedan od izvršnih direktora kompanije "Gianni Versace SpA", čije je sedište u Milanu, nosio je provereno dobar odevni komad: smoking dok ga je njegova partnerka pratila u crnoj odeći sa zanimljivim detaljima, ispod koje su se nazirale glomaznije sandale.

Santo Versače
foto: Profimedia

Santo Versaće čije se bogatstvo procenjuje na 400 miliona dolara, bio je odeven u visokom stilu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:11

SVEČANA PREMIJERA FILMA SVETA PETKA, KRST U PUSTINJI: Glumačka ekipa na crvenom tepihu, a patrijarh Porfirije BLAGOSILJAO projekat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track