ŽIRI OCRNIO TAKMIČARKE, A ONE OSTALE U ŠOKU! Ispustile i dnevnu nagradu nakon katastrofalnog POGAĐANJA JELA
Foto: Kurir televizija

MAJKE I SNAJKE

ŽIRI OCRNIO TAKMIČARKE, A ONE OSTALE U ŠOKU! Ispustile i dnevnu nagradu nakon katastrofalnog POGAĐANJA JELA

Jesenji TV program -

U trećoj epizodi kulinarskog takmičenja Majke i Snajke, Seka Aleksić i Radomir Raša Vlačić ugostili su porodicu porodicu Borza.

Snajka Luna, Majka Dušanka i sin Andrej dobro funkcionišu zajedno. Luna i Dušanka imaju želju da postanu javne ličnosti. Dušanka peva i ima svoju radio emisiju u Somboru. Luna bi volela da postane model.

One nisu stručne u kuhinji ali veruju da imaju šansu da dobro prođu u takmičenju. Andrej je ljubitelj fudbala, posebno premijer lige, najveće zadovoljstvo mu je da sa društvom uživa u dobroj utakmici. Sa Lunom se upoznao u hotelu na moru, učinio je prvi korak i prišao joj, iz čega se izrodila velika ljubav.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Njihov zadatak je bio da naprave faširane šnicle sa grilovanim tikvicama i sosom od mirođije. Za pripremu jela imale su samo 52 minuta, jer su u toku nabavke zaboravile čak 4 namirnice.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Šef Raša i Seka uspeli su maksimalno da opuste atmosferu. U jednom trenutku je čak i Raša pomogao učesnici Luni oko kuvanja, gde joj je pokazao svoje kulinarsko umeće i time pokazao da je ovo šou gde svako može nešto da nauči.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Žiri ipak nije bio zadovoljan Luninim jelom rekavši da je potpuno promašila ono što je trebalo da se napravi. Mada ni majka se nije baš proslavila jer ju je žiri ocrnio da je jelo bilo živo.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Andrej je degustirao oba jela i na njemu je bilo da pogodi koja dama je napravila ukusnije jelo. Andrej je ipak izabrao Lunino jelo za ukusnije i rekao da ga majka Dušanka napravila. Time i nije ostvario mogućnost za kviz i dnevnu nagradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:52

PORODICA BORZA IMA POSEBNU STRATEGIJU ZA POBEDU: Zagarantovana zabava uz Majke i snajke danas od 18 časova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track