JELENA TOMAŠEVIĆ I IVAN BOSILJČIĆ ODLUČILI DA RENOVIRAJU KUĆU: Pogledajte prve fotografije OSVEŽENOG porodičnog kutka! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

prijatnija atmosfera

JELENA TOMAŠEVIĆ I IVAN BOSILJČIĆ ODLUČILI DA RENOVIRAJU KUĆU: Pogledajte prve fotografije OSVEŽENOG porodičnog kutka! (FOTO)

Pop kultura -

Kada je pala odluka da se stan u centru grada proda i ode se na periferiju, dom Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića postala je kuća na Voždovcu. Raskošna dvospratnica nekoliko godina unazad oaza je mira bračnog para, a opkružuje je divno dvorište sa cvetnom baštom i četinarima, a predivno uređen enterijer za svaku je pohvalu.

U dom Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića, tačnije u njegovo uređenje, uloženo je puno ljubavi, truda i vremena, ali kako je "kuća rupa bez dna", tako su i glumac i pevačica nedavno morali ponovo da prionu na njeno doterivanje.

Reč je o unutrašnjem delu nekretnine, ziodvima i prozorima, koji su usled velikih obaveza pop zvezde i dramskog umetnika ostali bez zavesa i tapeta.

Čim su pronašli malo slobodnog vremena Ivan i Jelena odlučili su time da se pozabave a detalj odluke koje boje, dezene i modele odabrati podelili su i sa pratiocima na Instagramu.

(Kurrir.rs / Story)

Bonus video:

01:22

JELENA TOMAŠEVIĆ ZA KURIR TV: Bočeliju je poslat mejl s mojim pesmama, sutradan je stigao odgovor! MUŽ JE MORAO DA ME SMIRUJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track