MAJKA POPULARNOG REPERA BILA MIS ŠARMA JUGOSLAVIJE: Muškarci ludeli za NJOM, a ona se pojavila u spotu legendarnog MIROSLAVA ILIĆA
Foto: Printscreen/Youtube

BILA JE PRELEPA!

MAJKA POPULARNOG REPERA BILA MIS ŠARMA JUGOSLAVIJE: Muškarci ludeli za NJOM, a ona se pojavila u spotu legendarnog MIROSLAVA ILIĆA

Pop kultura -

Majka popularnog repera, Marka Milivojeva Milija, Mirjana Milivojev, nosila je titulu mis šarma Jugoslavije 1991. godine, a svoju lepotu pokazala je i u spotu legendarnog pevača Miroslava Ilića.

Marko Milivojev, Marko Milivojev Mili, Mili
foto: Nemanja Nikolić

Pevač je 1996. godine, kada je reper imao svega 2 godine, angažovao reperovu majku da glumi u njegovom spotu za pesmu "Bili smo drugovi", koja je tada doživela ogroman uspeh. Mirjana je u mladosti radila kao top model i bila je popularna u svom poslu. U zemljama bivše Jugoslavije svi su čuli za njeno ime jer je važila za lepoticu, te je bila san svakog muškarca.

Srce je uspeo da joj osvoji Vladimir Milivojev sa kojim je dobila i sina, popularnog repera Milija.

Vladimir Milivojev
foto: Kurir/Z.Š., Instagram

Nažalov, Milijev otac tragično je izgubio život kada je 15. jula pao sa Banjske stene na Tari u provaliju duboku nekoliko stotina metara. Reper se tada od njega oprostio emotivnim rečima:

- Eeee jbg ćale počivaj u miru... Živimo film i umiremo kao na filmu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:07

Reper Mili Stigao na Novo groblje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track