STALNO JE ISPITUJE O BIVŠIM MOMCIMA! Mora da zna svaki detalj, pa rešio da potraži POMOĆ: Ne prestaje OVO da JOJ radi!
Foto: Profimedia

povređuje je

STALNO JE ISPITUJE O BIVŠIM MOMCIMA! Mora da zna svaki detalj, pa rešio da potraži POMOĆ: Ne prestaje OVO da JOJ radi!

Žena -

Jedan muškarac shvatio je da ima problem kada je počeo da se svađa sa devojkom zbog njenih bivših momaka, te je odlučio da potraži pomoć.

- Moja ljubomora stoji na putu između mene i moje devojke. Toliko sam ljubomoran na njenu prošlost da ne mogu da je ne ispitujem. Mrzim to da radim, ali ne mogu da prestanem. Ja imam 34 godine, a ona 32. Zajedno smo devet meseci i pre toga smo bili dobri prijatelji. U našim godinama je normalno da smo oboje imali prethodne ljubavnike, pa ne razumem zašto sam toliko zabrinut za njih - napisao je jedan muškarac za The Sun.

ilustracija, očajan čovek, brak, Bračni Odnosi, Svađa, Glavobolja
foto: Shutterstock

On je objasnio da ako njegova devojka pomene nekog svog bivšeg on se oseća loše i mora sve da zna, te počne da je ispituje i tako ona postane uzrujana i oseća se bezvredno. Zbog toga se ovaj muškarc plaši da će je njegova ljubomora oterati.

- Ona je osoba koju volite zbog svih njenih iskustava koja su je oblikovala, ali ljubomora nije racionalna. Često ovo proizilazi iz povrede u prethodnoj vezi i možda će vam trebati terapija da biste se nosili sa tim. Ne možete promeniti prošlost. Morate se fokusirati na sadašnjost i zajedno graditi budućnost. Reci joj da želiš da promeniš i unaprediš vezu - odgovorila mu je Diedre.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:37

REČ PSIHOTERAPEUTA O IZBORU PARTNERA: To je složena stvar! Evo šta vam treba za stabilnu vezu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track