EVO ZAŠTO MEGAN MARKL NIJE OTIŠLA KOD KRALJICE NEPOSREDNO PRE SMRTI: Pošla s Harijem, ali se PREDOMISLILA u poslednjem trenutku
Foto: Shutterstock

BOJALA SE

EVO ZAŠTO MEGAN MARKL NIJE OTIŠLA KOD KRALJICE NEPOSREDNO PRE SMRTI: Pošla s Harijem, ali se PREDOMISLILA u poslednjem trenutku

Pop kultura -

Nakon vesti da se zdravstveno stanje kraljice Elizabete naglo pogoršalo, britanski mediji su izvestili kako članovi porodice hitno putuju k njoj u dvorac Balmoral u kojem se nalazila, pa tako i princ Hari i njegova supruga Megan Markl.

Međutim, Hari je poslednji put kod bake stigao sam, bez Megan, a neki su uvereni kako je razlog strah da je drugi članovi kraljevske porodice tamo neće toplo prihvatiti, što je izjavio i BBC-jev kraljevski dopisnik Nikola Vičel.

Megan Markl, princ Hari
foto: DW / Goff Photos / Profimedia

Megan je ostala u Londonu nakon što je odlučila da ne otputuje u Škotsku s Harijem zbog navodne iznenadne promene plana. Portparol vojvode i vojvotkinje od Saseksa potvrdio je ranije da će par zajedno putovati u Škotsku, ali nakon toga su se pojavila saopštenja koja su sugerisala da Megan ipak neće ići u Balmoral.

Iako nije jasno šta je izazvalo promenu plana, Vičel nagađa da bi razlog mogao da bude zbog straha kako će na nju reagovati članovi porodice.

"Da vam budem potpuno iskren, mislim da se možda bojala kako neće biti preterano toplo dočekana", izjavio je za BBC.

Kraljica Elizabeta
foto: Shutterstock

Veruje se da je princ Hari stigao na kraljevsko imanje ubrzo nakon objave da je kraljica preminula.

Megan se nedavno ponovo obrušila na članove britanske kraljevske porodice, i Velike Britaniju, i to u poslednjem bombastičnom intervjuu za magazin The Cut, nakon kojeg je morao da interveniše i njen portparol Omid Skubi.

Među ostalim tvrdnjama koje su zasigurno užasnule dvorane je ona kako je čula od Harija da neki članovi kraljevske porodice ne mogu da rade i žive zajedno, ali i to da se vraća na Instagram nakon što se odrekla svih profila na društvenim mrežama kada se venčala s Harijem 2018. godine.

Vojvotkinja je nagovestila da je ljudi i dalje gledaju kao princezu uprkos tome što se odrekla kraljevske titule.

Megan Markl
foto: Profimedia

"Važno je razmisliti o tome jer - čak i tokom intervjua bila sam svesna činjenice da postoje malene devojčice koje srećem i koje misle da je to moj stvarni život", izjavila je.

Članak je objavljen nakon što se pročulo da Hari i Megan neće posetiti kraljicu u Balmoralu prilikom dolaska u Britaniju i to zbog svađe oko obezbeđenja, a samo nekoliko dana nakon što se Megan u svom novom podkastu na Spotifyu požalila kako je morala da nastavi angažmane na kraljevskoj turneji u Južnoj Africi nakon požara u Arčijevoj spavaćoj sobi.

Megan je u intervjuu otkrila i da se o njoj i Hariju priča da su kao so i biber jer se uvek kreću zajedno, tvrdi da se suočila s problemima u Ujedinjenom Kraljevstvu jer je Amerikanka, da se trudi da pronađe oproštaj za sve.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

01:27

OVDE ĆE POČIVATI KRALJICA ELIZABETA II Biće sahranjena u katedrali St. Džajls u Edinburgu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track