OVA FOTOGRAFIJA KRIJE ZASTRAŠUJUĆU TAJNU: Na prvi pogled deluje normalno, a kad malo bolje pogledate, uočićete nešto UŽASNO!
Foto: Printscreen/Twitter

NEVEROVATNA PRIČA

OVA FOTOGRAFIJA KRIJE ZASTRAŠUJUĆU TAJNU: Na prvi pogled deluje normalno, a kad malo bolje pogledate, uočićete nešto UŽASNO!

Ludi svet -

Iako na prvi pogled izgleda kao obična portretna fotografija bračnog para, tipična za to vreme, ona zapravo krije bizarnu i zastrašujuću istinu.

Ova fotografija je nastala verovatno u prošlom veku, a internetom kruži odavno zbog svoje zastrašujuće tajne.

Naime, na fotografiji je žena obučena i našminkana, što bi bilo potpuno normalno da ne postoji priča koju fotografija krije.

Fotografija je navodno nastala dva dana nakon ženine smrti, a kada se malo bolje zagledate, možete primetiti da ne izgleda baš normalno.

Uzrok njene smrti nije poznat, a njen muž je ipak odlučio da je obuče, našminka i napravi poslednju uspomenu sa njom, i to dok je mrtva.

"Zastrašujuće je što on na fotografiji uopšte ne izgleda tužno i utučeno", "U to vreme bilo je uobičajeno da se fotografišete s voljenima koji su preminuli", stoji u nekim komentarima na društvenim mrežama ispod ove fotografije koja je postala viralna.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:11

QR KOD NA MRKINOM GROBU! O OVOME PRIČA CELA SRBIJA Pogledajte o čemu se radi BIZARNO ILI NE, PROCENITE SAMI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track