ŠER KRALJICU NAZVALA KRAVOM?! Njih dve su se LIČNO POZNAVALE, a svi se pitaju KAKO SE OVO DESILO! Bruje društvene mreže! (FOTO)
Foto: Shutterstock

UPS!

ŠER KRALJICU NAZVALA KRAVOM?! Njih dve su se LIČNO POZNAVALE, a svi se pitaju KAKO SE OVO DESILO! Bruje društvene mreže! (FOTO)

Pop kultura -

Nakon vesti o smrti britanske kraljice Elizabete II, ljudi širom sveta počeli su da se opraštaju od vladarke. Među njima je bilo mnogo slavnih ličnosti, a posebno se izdvojila pevačica Šer, doduše zbog svog lapsusa.

Za razliku od mnogih drugih, Šer je lično upoznala kraljicu, i štaviše, srele su se čak nekoliko puta. Stoga je pevačica osetila potrebu da se javno oprosti od žene koja je Velikom Britanijom vladala sedamdeset godina.

Šer
foto: Printscreen/ Twitter

"Tužna sam zbog smrti kraljice Elizabete II. Imala sam čast da je upoznam. Čekala sam u dugom redu s ljudima koji su čekali da je upoznaju, ali kada je došla do mene, postavljala mi je relevantna pitanja i činilo se da je iskreno zainteresovana da razgovara sa mnom", započela je Šer, pa nastavila:

"Ponosna sam što je bila "krava" (stavila je emotikon krave) i srećna sam što je imala sjajan smisao za humor", stoji u tvitu, koji je mnoge šokirao.

Šer je ipak očigledno nenamerno kraljicu nazvala kravom. Istini za volju, u razgovornom engleskom jeziku, kada za nekog kažete da je "koza", to znači da je ta osoba zabavna i duhovita. S tim da se veruje da je Šer jednostavno promašila emotikon.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:27

OVDE ĆE POČIVATI KRALJICA ELIZABETA II Biće sahranjena u katedrali St. Džajls u Edinburgu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track