AVANTURE SU GA DOVELE DO RAZVODA, A ONA STARI KAO VINO: Bivša supruga Jovana Memedovića izgleda BRUTALNO, a evo čime se bavi!
Foto: Printscreen

PRELEPA JE

AVANTURE SU GA DOVELE DO RAZVODA, A ONA STARI KAO VINO: Bivša supruga Jovana Memedovića izgleda BRUTALNO, a evo čime se bavi!

Pop kultura -

Bivša supruga Jovana Memedovića stari kao vino, jer je s godinama sve lepša. Komplimenti na račun Mirjane Memedović pristižu svakodnevno, a to nije bez razloga.

Naime, voditeljeva bivša supruga zaista vodi računa o svom izgledu, zdravo se hrani, dosta vremena provodi u prirodi, a voli da se našali da je baš tu u poljanama i travama pronašla tajnu večite mladosti, lepote i spokoja.

Jovan Memedović
foto: Printscreen/Instagram

Mirjana već neko vreme vrlo uspešno promoviše eterična ulja, koja su korisna kako za psihološka, tako i zdravstvena stanja, a dobra su i u estetske svrhe. Ne čudi stoga što je nedavno, kada se u Crnoj Gori pojavila na plaži privlačila sve poglede.

Bivša supruga Jovana Memedovića za plažu je odabrala animal print, a par dana pre toga izuzetno kratku haljinicu koja je pokazala njene izvajane noge. Sve je to fotografisala i podelila sa pratiocima koji su za njen izgled i modni odabir imali samo reči hvale.

Inače, Jovan i Mirjana su se razveli 2014. godine, na iznenađenje opšte javnosti. Za voditelja i njegovu suprugu, međutim, to je bila jedina ispravna odluka u tom momentu.

Bivši supružnici i roditelji dvoje dece, Maše i Uroša, razišli su se bez grubih reči, te je i sam proces razvoda bio bezbolan, a tek nedavno otkriveni su pravi razlozi razvoda.

Iako se uvek pretpostavlja da je glavni razlog razvoda odsustvo ljubavi ili pak razgovora, možda prezasićenje, međutim kod Jovana i Mirjane dogodilo se potpuno nešto drugo.

Voditelj i autor emisije "Sasvim prirodno" zbog prirode posla često je bio odsutan od kuće, zapravo najveći deo godine boravio je po džunglama, stepama, planinama snimajući neverovatne ljude i pojave, a po povratku, kako je svojevremeno rekao, nije želeo da se vraća gradskoj gužvi, uprkos tome što je znao da ga kod kuće čekaju supruga i deca. Najveći deo slobodnog vremena provodio je, što i danas čini, u svojoj vikendici na planini, a sve to zajedno navodno je dovelo do udaljavanja bračnih partnera.

Bonus video:

00:04

JOVAN MEMEDOVIĆ PORODICU KRIJE KO ZMIJA NOGE: Upoznajte ćerku Mašu koja je sva NEOBIČNA, a evo u čemu uživa! SVA NA OCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track